Vieraalle tuli nopea lähtö Sikojoen suulla – Pirkkalaisen kesäkuvakisan sadon julkaiseminen jatkuu

Pirkkalaisen kesäkuvakilpailun satoa julkaistaan tulevien viikkojen aikana lehdessä ja verkossa.

PIRKKALAISEN toissasunnuntaina päättynyt kesäkuvakilpailu osoittautui menestykseksi. Toimitukseen lähetettiin yli 150 valokuvaa, joita olemme kesäkuukausien aikana julkaisseet lehdessä ja verkossa.

Kuvien valtavasta määrästä johtuen kaikkien otosten julkaiseminen ei ole ollut toistaiseksi mahdollista, mutta runsaslukuista kesäkuvasatoa tullaan esittelemään Pirkkalaisen paperilehdessä ja verkkosivuilla vielä tulevien viikkojen ja alkavan syksyn aikana.

Parhaat kesäkuvakilpailuun lähetetyt otokset palkitaan. Tulokset julkaistaan keskiviikkona 4. syyskuuta ilmestyvässä lehdessä ja verkkosivuilla.

Jouni Keskinen nimeää kuvansa otsikolla ”Menetkössiitä”. ”Vieras joutsen sattui laskeutumaan Sikojoen suulle, jossa joutsenpariskunta piti reviiriään ja vieraalle tuli nopea lähtö. Kuva otettu Sikojoen lintutornista heinäkuun lopulla”, hän kirjoittaa.
”Sudenkorennon lepohetki puutarhassa Nokialla”, Maija Saarivirta kirjoittaa tyylikkäästä kuvastaan.
”Jalkapallon riemua turnauksessa sateisessa Vaasassa heinäkuun alussa!” Sanna Flanderin lähettämässä kuvassa on mukana hänen tyttärensä joukkue.
Jyrki Majakulman kuvassa nähdään lentoonlähtijä Pirkkalan golfkentällä.
Pauliina Lang-Mero lähetti kuvakilpailuun otoksen aamuhetkestä mökillä Pirkkalassa.
Antti Lampisen otos on nimeltään ”Kitaristi veneessä”. ”Lomatunnelmaa parhaimmillaan veneilyn ja musisoinnin yhdistyessä juhannuksen kauniissa säässä”, hän kirjoittaa.
Kirsti Mäkinen ikuisti kuvaansa Saimaan aaltoja.
”Otin kuvan pikkuveljestäni käsinseisonnassa kesälomareissulla Kalajoen hiekkarannalla auringonlaskun aikaan. Heijastus vedenpinnasta tekee mielestäni kuvasta upean!” Viivi Pitkäaho kirjoittaa.
Anna Salon ottamassa kuvassa ollaan kesäretkellä Matinsaaressa.
”Ensimmäisellä etelänmatkallaan oleva nuori kapustarinta tankkasi itseään muutaman päivän ajan Kurikanvainion uimarannan herkullisilla kasiaisilla ja muilla lieroilla. Sitten olikin hyvä suunnata kohti Välimeren rantoja”, Paavo Rauskanen kirjoittaa kuvastaan.
”Kuva on otettu Keravanjoella Pikkukoskella. Tässä on käynnissä varjo-olympialaisten uimahyppykilpailu, minkä arvovaltainen kelluva raati arvostelee rennolla otteella”, kuvaaja Alex Marttunen kirjoittaa.
Idan otoksessa ollaan värikkäissä tunnelmissa kesäniityllä.
Näin kauniit ovat maisemat elokuun iltaongella Briitta Latosaaren kuvassa.
Vikin mummin Anu Vartian ottamassa kuvassa Viki on viettämässä viimeisiä kesälomapäiviä Pälkäneellä ennen päiväkodin aloitusta.
Suvi Mansikan kesäkuvakilpailuun lähettämässä kuvassa luukusta kurkistelee Minkiön museorautatieaseman lipunmyyjä.