”Enää ei puristeta mailaa” – Jenna Ala-Rantala löi kunnarillaan Pirkoille voiton

Pirkkalan Pirkoilla on pesäpallon naisten suomensarjan runkosarjassa jäljellä yksi ottelu.

Pirkkojen Jenna Ala-Rantala iski kunnarin supervuoroparissa.
JENNA Ala-Rantala ratkaisi torstaina Pirkoille supervuoron kunnarillaan ajolähtötilanteessa kahden pisteen arvoisen 2-1-voiton Ruoveden Pirkoista. Ottelu pelattiin Loukonlahden kentällä.

”Supervuoron lyönti painui makoisasti kopparien yli, sinne yritinkin”, Ala-Rantala iloitsi.

Ottelu oli joukkueen toiseksi viimeinen pesäpallon suomensarjan lounaislohkon runkosarjassa. Viimeinen pelataan sunnuntaina 4. elokuuta klo 14 Porin Pesäkarhujen Akatemiaa vastaan myös Loukonlahdessa, Ala-Rantala löi sitä vastaan toukokuussa Porissa kaksi kunnaria.

”Tärkeä voitto. Edellisestä ottelusta tullut voitto Kokemäellä vapautti peliä, enää ei puristeta mailaa. Sijoilla 3.-6. on tungosta taulukossa”, Ala-Rantala sanoi.

MANSE PP ja Mynämäki ovat karussa muilta. Ruovesi jatkaa kolmantena 22 pisteellä, Rauman Feralla ja Pirkoilla on 20 pistettä. Kaksi ottelua Pirkkoja vähemmän pelanneella Laitilalla on 17 pistettä. Neljä parasta etenee pudotuspeleihin.

Ala-Rantala, 23, menetti sormivamman takia neljä ottelua toukokuussa ja sen jälkeen hän oli jokerina muutamassa ottelussa. Viimeiset kolme ottelua ovat tuoneet sisäpelissä numerolla 5 yhteissaldon 1+8 ja ulkopelissä roolina on ollut kolmosvahti.

”Rusto repesi nimettömästä sormesta. Enää vamma ei haittaa pelaamista”, Ala-Rantala näytti sormeaan.