Jarmo Hautamäki on poissa

Pirkkalan Yrittäjien puheenjohtajalle yritysten tukeminen ja yhdistystoiminta olivat lähellä sydäntä.

Jarmo Hautamäki 25.3.1964 – 22.11.2023.

PIRKKALAN yrittäjien puheenjohtajana tunnettu Jarmo “Jampe” Hautamäki siirtyi 59-vuotiaana kohti seuraavia tehtäviä. Hän nukkui pois keskuudestamme Pirkkalassa 22. marraskuuta.

Jarmo syntyi Tampereella 25.3. 1964 ja eli nuoruutensa Tesomalla. Hän valmistui ylioppilaaksi Hatanpään lukiosta vuonna 1983, ja kauppateknikoksi markkinointi-instituutista vuonna 1994. Ennen yrittäjyyttä hän työskenteli erilaisissa myyntitehtävissä.

Jarmo oli tunnettu henkilö Pirkkalassa ja hän oli mukana monessa yhteisössä. Hän oli rakastava puoliso kauniille vaimolleen ja pirteä Isä kolmelle lapselleen. Hän oli lapsenlapsilleen leikkisä Papu sekä huolehtiva poika vanhemmilleen.

Hänet tunnettiin mm. palkintoja valmistavan yrityksen Palkintotehtaan perustajana sekä Pirkkalan yrittäjien puheenjohtajana.

Palkintospesialistina hän ei vain myynyt palkintoja vaan hän palkitsi muita. Hän kannusti toisia puskemaan eteenpäin ja kasvatti ryhmähenkeä ja yhdessä tekemistä omalla läsnäolollaan. Hän oli kohtaamisen ammattilainen ja hän kohtasi henkilöitä aidolla kiinnostuksella heidän henkistä hyvinvointia kohtaan.

JARMO eli aktiivista elämää. Yhdistystoiminta oli lähellä hänen sydäntään ja hän oli mukana monen eri järjestön toiminnassa. Kotioloissa hän piti paljon musiikista, autoista, kaikenlaisesta rakentelusta ja asioiden korjaamisesta.

Hän luki paljon ja katseli mielellään elokuvia. Hän tykkäsi hassutella lastenlastensa kanssa ja pelata flippereillä.

Hän tuki lukuisten yritysten sekä erilaisten yhteisöjen toimintaa ja on auttanut monia yrittäjiä nousemaan jaloilleen ja kasvamaan omaan potentiaalinsa. Hän teki paljon töitä asioiden edistämiseksi, sillä “eihän tämä maailma pyörisi ilman meitä”.

Jarmo toimi “manageerina” erityisnuorten salibandy joukkue Nuljun Sisussa. Joukkue voitti salibandyn soft-sarjassa tänä vuonna SM-kultaa ja viime vuonna SM-hopeaa. Pelissä tärkeintä on ryhmähenki, joka on joukkueella hyvin korkealla ja he treenaavatkin aktiivisesti yhdessä.

Jarmolla oli vahva usko yhteen korkeimpaan ja hänelle usko toimi suunnannäyttäjänä. Blues Brothers -elokuvasta tuttu lausahdus “We’re on a mission from God” oli yksi hänen suosikeistaan.

Rakkaudella muistaen, Jarmon perhe