Pirkkalan liikuntapalvelujen syksyn ohjelma on nyt julki

VAPAA-AIKAKESKUKSELLA ohjataan taas syksyllä monenlaisia liikuntaryhmiä. Kuva: Sanni Harmanen

PIRKKALAN kunnan liikuntapalvelujen syksyn ohjelma on julkaistu. Liikuntatunteja ja -kerhoja järjestetään eri-ikäisille kuntalaisille lapsista senioreihin. Omia liikuntavuoroja järjestetään myös pienten lasten perheille.

Ilmoittautuminen vesijumppiin ja kuntosalikursseille alkaa 1. elokuuta kello 8 kunnan sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä. Vesijumppiin ilmoittautumisessa auttaa tarvittaessa liikunnanohjaaja, joka ottaa ilmoittautumisia vastaan vapaa-aikakeskuksella torstaina 10. elokuuta kello 8–10 ja keskiviikkona 16. elokuuta kello 8–10.

Muille ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Niihin osallistutaan kuntosalin sarjakortilla tai kertamaksulla.

Liikuntapalveluiden syyskausi käynnistyy 4. syyskuuta. Ohjelmaan pääsee tutustumaan kunnan verkkosivuilla tai noutamalla kunnan liikuntaesitteen vapaa-aikakeskukselta, pääkirjastolta tai kunnan asiointipisteeltä.

Liikuntapalveluiden toimintaa ohjaa liikuntalaki. Kunnan velvollisuuksiin kuuluu luoda liikkumisen edellytyksiä kuntalaisille muun muassa järjestämällä liikuntapalveluja eri kohderyhmille.