Tommi Törnblom on poissa

TOIMITUSJOHTAJA Tommi Juhani Törnblom menehtyi nopeasti edenneen sairauden murtamana kotonaan Pirkkalassa 13. toukokuuta rakkaimpiensa läsnä ollessa. Hän oli 52-vuotias.

Tommi Törnblom pääsi ylioppilaaksi Pirkkalan lukiosta 1990, jonka jälkeen suoritti sotapalveluksen merivoimissa ja oli sotilasarvoltaan aliluutnantti.

Törnblom valmistui diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä korkeakoulusta vuonna 2000, jossa  teki diplomityönsä alumiinivalimon laatujärjestelmistä.

Tommi Törnblom siirtyi Pirkkalassa toimivan Äyrään perheyhtiön Novacast Oy:n alumiinivalimon tuotantojohtajaksi 1996, varatoimitusjohtajaksi 2007 ja toimitusjohtajaksi 2017, jossa tehtävässä hän toimi kuolemaansa saakka.

Tommi Törnblomin aikana Novacast Oy kehittyi teknisesti ja taloudellisesti vakaaksi omaten laajan ja monipuolisen asiakaskunnan Suomessa ja ulkomailla.  Yhtiön palveluksessa on 30 valimoalan ammattilaista. Yritysjohtajana Törnblom muistetaan valoisana persoonana, kannustavana ja uutta luovana.

Tommi solmi avioliiton 5.7.1997 Minna Äyrään kanssa.  Heidän kaksi tytärtään opiskelevat tekniikan alaa Tampereen yliopistossa.

Syntyperäisenä pirkkalalaisena Tommi koki kotikuntansa asiat tärkeinä. Hän oli nuorena mukana Pirkkalan Sotkapoikien toiminnassa. Lähellä sydäntä olevina harrastuksina hänellä oli perheen kanssa veneily ja vapaa-ajanvietto Pyhäjärven Salonsaaressa. Viimein voimien ehtyminen lopetti Tommille mieluisan maastopyöräilyharrastuksen.

Tommin lähipiiriin kuuluvat oma perhe, lapsuuden perhe sekä sukulaiset ja tuttavat.

Jorma Törnblom

Tommin veli

Hannu Routamaa

Tommin kummisetä