PJK otti toisen voittonsa Futsal-Liigassa – vahvistukset tehokkaina maalinteossa

PJK:n Jesse Miettinen (edessä) onnistui maalinteossa, kun joukkue otti kotisalissaan voiton GFT:stä Futsal-Liigassa lauantaina. Kuva. Sanna Kuokkanen

PJK:n uudet pelaajat ovat olleet tehokkaita maalintekijöitä, kun pirkkalalaisjoukkue on aloittanut Futsal-Liigan pirteästi. Nousijalla on tilillä kaksi voittoa kolmesta ottelusta.

Jesse Miettinen jatkoi lauantaina PJK:n ensimmäisessä kotiottelussa maaliputkeaan ja Jere Nauska teki voittomaalin 35. minuutilla, kun GFT kaatui lauantaina 4-1 (1-0).

Voitto oli toinen peräkkäinen, edellisenä lauantaina kaatui Riemu Jyväskylässä 5-1. Miettinen ja Nauska tekivät silloin kaksi maalia mieheen.

PJK on kerännyt kahdesta voitostaan kuusi sarjapistettä. Liigaa johtaa Someron Voima, joka on on ottanut voitot neljästä pelaamastaan ottelusta.

Miettinen on neljällä maalilla liigan maalipörssissä jaetulla viidennellä sijalla ja Nauska on tehnyt kolme joukkueen kymmenestä maalista.

”Molemmat nuoret ovat tulleet hyvin sisään joukkueeseen. Kaikki kolme ottelua ovat sujuneet hyvin ja voitoissa on maalivahti (Erik Ojala) pelannut erinomaisesti. Riemua vastaan olimme tehokkaampia viimeistelyssä kuin mitä GFT-ottelussa, mutta puolustuspeli toimii”, sanoi päävalmentaja Antti-Petteri Mäkinen.

Miettinen, 17, on kotoisin Tervakoskelta, missä hän asuu yhä. Viikot lupaus viettää Varalan urheiluopistossa Tampereella opiskellessaan liikunnanohjaajaksi.

Maalivahti Erik Ojala palkittiin PJK:n parhaana pelaajana GFT:tä vastaan. Muistamisen kävi ojentamassa Pirkkalan kunnan hallintojohtaja Olli Niemi. Kuva: Sanna Kuokkanen

”Menossa on toinen vuosi ja silloin pääpaino on valmennuksessa. Olenkin nyt myös PJK:n 11-vuotiaiden tyttöjen valmentaja”, Miettinen sanoi.

Miettinen saa ajokortin marraskuussa ja silloin arki helpottuu. Pelit ovat sujuneet hänen mielestään hyvin.

”Koko joukkue puolustaa ja hyökkää hyvin. Neljästä maalistani ensimmäisen tein tyhjiin, muut ovat olleet sijoituksia. Kaksi kertaa olen laukonut ylänurkkaan”, sanoi joukkueen nuorin pelaaja.