Pirkkalassa rakennetaan yritystiloja paraatipaikalle ABC-liikenneaseman lähelle

Tampereen Autokuljetus Oy:n rakennuttaa Pirkkalan ohitustien ja Lentoasemantien kulmaukseen vuokrattavia yritystiloja.

TAMPEREEN Autokuljetus rakennuttaa 2500 neliötä yrityksille vuokrattavaa tuotantotilaa kiinteistölleen Huovin teollisuusalueelle. Rakennuksen runko on jo nousemassa.

Tilat sijoittuvat keskeiselle paikalle moottoritien ja Lentoasemantien kulmaukseen. Samalla tontilla lähempänä Teollisuustietä sijaitsevat myös Tampereen Autokuljetuksen omat tilat.

Uusiin toimitiloihin on tulossa käyttäjiksi yrityksiä. Tulijoiden nimiä ei ole vielä julkistettu.

Teräselementti toimittaa tontille laajennetun hallipaketin: rakennuksen perustukset ja betonisokkelit, kantavat teräsrunkorakenteet, ulkoseinät, vesikattoelementit, ovet ja ikkunat.

Tampereen Autokuljetus Oy rakennuttaa kuvan mukaiset uudet tilat Pirkkalaan Huovin teollisuusalueelle. Havainnekuva: Raiski Arkkitehdit Oy

”Hankintaprosessi Teräselementin kanssa sujui todella hyvin. Teräselementti on vahva paikallinen toimija”, kiittelee Tampereen Autokuljetuksen toimitusjohtaja Ilkka Mattila.

”Teräselementti on päässyt rakentamaan monta hienoa rakennusta Pirkkalaan ja tämä hanke jatkaa alueen dynaamista kehitystä”, Teräselementin tuotantojohtaja Christian Anttila iloitsee.