Tekstarit: Vanhemmat, kertokaa lapsillenne, että ulkokuntoilupaikan laitteet eivät ole kiipeilytelineitä

Tekstaripalstalla julkaistaan lukijoiden lyhyitä mielipiteitä.

Lähetä viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

TAMPEREELLA on keskusteltu Kaupin kuntoilureittien puunkaadosta. Myös Pirkkalassa olisi hyvä tarkistaa ulkoilureittien ja muiden yleisten teiden ympäristö lahopuiden tai kirjanpainajan tappamien puiden aiheuttamasta vaarasta. Kuolleen kuusen juuristo lahoaa tosi nopeaan, jolloin voi kaatua pienestäkin voimasta. Tämän johdosta kuntoilureittien/teiden varsilta olisi yleisen turvallisuuden vuoksi hyvä kaataa vaurioituneet puut 25 m etäisyydeltä. Kenen vastuu, kunnan vai maanomistajan?

HIENO juttu että Toivioon saatiin oma ulkokuntoilupaikka. Monesti paikalla on ollut hyvin nuoria lapsia, parhaimmillaan 3 lasta yhden laitteen kimpussa, kiivetään kuraisilla kengillä laitteisiin. Voisiko vanhemmat tulla pienien lasten kanssa samaan aikaan tai ainakin kertoa, että laitteet ei ole kiipeilytelineitä. Lenkkeilijä

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.