PJK avasi Futsal-liigan tappiolla

Puolustava mestari Akaa-Futsal oli odotetun kova vastustaja.

PUOLUSTAVA mestari Akaa-Futsal oli viime lauantaina odotetusti liian kova vastustaja Futsal-liigaan täksi kaudeksi takaisin nousseelle PJK:lle. Numerot 3-1 (1-0) kertovat silti vieraidenkin mahdollisuuksista.

”Olimme maalin päässä muutamaa minuuttia ennen loppua ja olin juuri aikeissa ottaa maalivahdin pois. Ajatusta en ehtinyt toteuttaa, kun Akaa teki 3-1-maalin”, sanoi PJK:n päävalmentaja Antti-Petteri Mäkinen.

Vasta 17-vuotias Jesse Miettinen teki uransa ensimmäisessä Futsal-liigan ottelussa  2-1-maalin 33. minuutilla.

”Pojan ensimmäinen ottelu miesten sarjoissa oli menestys. Meiltä puuttuu yhä muutama kokenut viime kaudellakin pelannut. Ei pistekään olisi suuri vääryys ollut, tulos on melko hyvä avaukseksi”, Mäkinen sanoi.