Pingviinit jatkoi murskatahtia Kangasalla – ”Kaverin maalivahti oli puolitoista erää loistava, sitten hän ehkä väsyi”

Kangasalan Voitto kaatui 13-2.

PINGVIINIT otti lauantaina toisen murskavoiton III divisioonassa, kun Kangasalan Voitto kaatui vieraissa 13-2.

Ottelu oli pitkään loppunumeroita tiukempi. Avauserä päättyi 1-1.

”Avauserä oli jälleen vaikea. Kaverin maalivahti oli puolitoista erää loistava, sitten hän ehkä väsyi”, sanoi Pingviinien päävalmentaja Jan Sandgren.

Henri Kaivanto teki helpottavan 1-2-maalin vasta 34. minuutilla. Siitä kymmenen sekuntia myöhemmin osui Tuukka Pyöriä ja tasoero alkoi näkymään. Toisen erän jälkeen tilanne oli 1-5.

Aleksi ja Jiri Keskinen olivat saldolla 2+4 tehokkaimmat. Marius Kautto ja Tuukka Pyöriä tekivät hattutemput.

Seuraavaksi Pingviinit kohtaa Kiekko-Karhut ensi sunnuntaina kello 14.15. Kiekko-Karhut on hävinnyt molemmat ottelunsa ja sen maaliero on nyt 5-24.