Pirkkain naisille kaksi tappiota salibandyssa – maaleja haettiin jopa liian innokkaasti

Pirkat joutui taipumaan Jokereille ja Blue Foxille.

PIRKAT palasi viikonloppuna maanpinnalle, sillä naisten salibandyn I divisioonassa tuli kaksi tappiota. Lauantaina divarin voittajasuosikki Jokerit voitti vieraat 4-3, sunnuntaina tuli kotitappio Blue Foxille 2-4.

Helmi Järvi teki lauantaina kaksi maalia ja Pinja Myllymäki yhden. Jokerit johti 4-1 ennen viimeistä minuuttia.

Sunnuntaina Emma Oras teki 1-0- ja Myllymäki 2-0-maalin. Tilanne oli 2-1 kahden erän jälkeen. Toisen erän torjunnat menivät 3-9 eli maalittoman toisen erän jälkeen tilanne olisi voinut olla kotijoukkueen suurempikin johto.

”Tässä nähtiin vanha totuus. Jos ei itse paikoista tee, niin pian toinen tekee. Emme saaneet vieraiden maalivahtia sivuttaisliikkeeseen”, myönsi Pirkkain päävalmentaja Jorma Vilonen.

Blue Fox tasoitti 54. minuutilla ja pian sen jälkeen ylivoimalla 2-3-maalin, viimeinen tuli tyhjiin.

”Peli oli hallussa, mutta haimme päätöserässä lisämaaleja liian innokkaasti. Blue Fox tuli vastahyökkäyksellä tasoihin ja peliin tuli arkuutta. Alivoimapeliä ei pelattu kuten olisi pitänyt”, Vilonen lisäsi.

Pirkat pelaa lokakuussa kaksi vierasottelua. Seuraava kotiottelu pelataan vasta 2. marraskuuta.