Pirkkalaislähtöinen Fish United pelaa Tammelassa Roots Cupin finaalissa – ”Vastassa on nimivahva joukkue ja myös meillä on Vitosen joukkueeksi harvinaisen vahva nippu”

PIRKKALAISLÄHTÖINEN Fish United pelaa tämän viikon lauantaina Tammelan stadionilla klo 13 alkavassa Roots Cupin loppuottelussa. Vastaan tulee entisiä ammattilaisia vilisevä TPS/M35-ikämiesjoukkue.

Otteluun on vapaa pääsy. Myöhemmin lauantaina Tammelassa pelataan myös Miesten Suomen Cupin finaali, jossa kohtaavat FC Inter ja KuPS.

”Edessä on todellinen kauden huipennus. Uudessa Tammelassa pelaaminen on alasarjajoukkueelle ainutlaatuinen kokemus, ja vain muutama joukkueen jäsen on päässyt pelaamaan miesten tasolla vanhassakaan Tammelassa. Vastassa on todella nimivahva joukkue, mutta kautemme on ollut upea, ja myös meillä on Vitosen joukkueeksi harvinaisen vahva nippu. Totta kai aiomme nostaa kannua Tammelassa ja haluamme päättäää kauden tuplamestaruuteen” kertoo Fish Unitedin päävalmentaja Eemeli Nieminen.

Fish United eteni Palloliiton alaiseen Roots Cupiin Suomen Cupin menestyksen johdosta. Roots Cupin puolivälierissä FisU kaatoi kotkalaisen PoPon 3-4 ja välierissä helsinkiläisen Gnistan/M35:n 6-3.

Mahdollisuudet tuplamestaruuteen ovat olemassa, koska Fish United johtaa Miesten Vitosta kahden pisteen erolla ennen FC Kangasalaa, kun kaksi sarjapeliä on jäljellä.  Tähtäimessä onkin nousu Neloseen ensi kaudeksi.

FisU pelasi viimeisen ottelunsa ennen TPS-ottelua sunnuntaina 15.9., kun Turvan nurmella Hämeenlinnan Lammilla kaatui LaVe/KPR Vitosen ottelussa lukemin 1-7. FisU:n maaleista vastasivat kahdesti osunut Joona Konttajärvi, maalin mieheen tehneet Antti Palohuhta ja Jesse Oksanen sekä hattutempun viimeistellyt Peter Fahn.