Pirkat avasi salibandykauden murskaten Ilveksen, Pirkkain verkkoa vartioi liigavahti kymmenen vuoden takaa

Omat Ilvekset purivat. Ilveksen entinen liigavahti Aki Hänninen torjui salibandyn Suomi-sarjan avauksessa voiton Pirkoille.
PIRKAT aloitti lauantaina miesten Suomi-sarjan B-lohkon loistavasti kaadettuaan Kaukajärven Spiralilla Ilveksen 9-1. Jo 46-vuotias maalivahti Aki Hänninen päästi vain yhden reikäpallon taakseen.

Tiukimmalle hän joutui toisessa erässä, kun Pirkat selvitti yli minuutin kahden pelaajan alivoimatilanteen ilman takaiskua tilanteen oltua vielä 0-2.

”Pakit peittivät vedot. Etenkin Lumialan Eetu loisti torjumalla ainakin kolme vetoa”, Hänninen kehui.

Hetkeä myöhemmin Niko Vattula teki 1-2-maalin, mutta toisen erän lopulla Matias Vaajala kasvatti johdon kahteen maaliin. Päätöserässä Pirkat meni menojaan voittaen sen 6-0.

”Alussa tunnusteltiin kuten usein kauden avausottelussa. Pelin edetessä pääsimme mukaan koko ajan paremmin”, Hänninen sanoi.

Hänninen moikkaili pelin jälkeen Ilveksen kokeneita pelaajia. Hän pelasi kauden 2012-13 Ilveksen liigajoukkueessa.