Mediat: Kaksi vangittu Pirkkalan epäiltyyn tappoon liittyen – vainaja löytyi toisen epäillyn asunnosta

Vangitut ovat 41-vuotias mies ja 64-vuotias nainen.

Pirkkalan keskustassa sijaitsevasta kerrostalosta löytyi ruumis lauantaina. Talo sijaitsee Suupantien ja Suupankujan risteyksessä toria vastapäätä. Kuva: Antti Jokinen
PIRKANMAAN käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona kaksi henkilöä liittyen Pirkkalassa lauantaina löytyneen vainajan tapaukseen, kertoo muun muassa Aamulehti (linkki juttuun).

41-vuotias mies ja 64-vuotias nainen vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Lehti kertoo, että syytteet asiassa tulee nostaa viimeistään 16. tammikuuta 2025.

Poliisi löysi lauantaina ruumiin Pirkkalan keskustassa sijaitsevasta yksityisasunnosta. Vainaja oli keski-ikäinen mies. Tapausta tutkitaan nimikkeellä tappo. Poliisin mukaan tapaus ei aiheuttanut vaaraa sivullisille.

TAPAUS on herättänyt valtakunnallista mediahuomiota. Iltalehti (linkki juttuun) kertoo, että epäillyt ovat tuttuja toisilleen vähintään muutaman vuoden ajalta. Suupantien ja Suupankujan risteyksessä sijaitseva asunto, josta ruumis löytyi, kuuluu lehden mukaan vangitulle pirkkalalaisnaiselle. Vangittu mies asuu Tampereella.

Lehden mukaan miehellä on taustaa väkivaltarikoksista, mutta ei niin vakavista kuin mistä häntä epäillään nyt. Nainen on tuomittu lähivuosina sakkoihin lievistä omaisuusrikoksista.

Lue myös: Poliisi tutkii epäiltyä tappoa Pirkkalan keskustassa – yksityisasunnosta löytyi vainaja