Ilveksen Pirkkala-taustaiset pelaajat hurjalla pelipäällä – Miettunen iski kauden avausmaalinsa

Myös Lauri Ala-Myllymäki pääsi lauantaina tammisaarelaista EIF:iä vastaan maalin makuun.

Tatu Miettinen teki tammisaarelaista EIF:iä vastaan kauden avausmaalinsa Tammelan stadionilla lauantaina. Kuva on kesäkuussa pelatusta ottelusta SJK:ta vastaan.
JALKAPALLOLIIGAN mitaleista taistelevan Ilveksen Pirkkala-taustaiset pelaajat olivat viime lauantaina näkyvässä roolissa, kun EIF kaatui Tammelan stadionilla numeroin 5-0.

Toppari Tatu Miettunen teki kauden ensimmäisen maalinsa kulmapotkun jälkitilanteesta 30. minuutilla ja Lauri Ala-Myllymäki tehoili saldon 1+1. Toisella jaksolla tullut puskumaali oli hänelle kauden neljäs maali. Kauden aikana myös neljä maalia tehnyt Oiva Jukkola pelasi lopusta 25 minuuttia.

”Teemana oli paineistaa vahvasti hyökkäyspäässä ensimmäiset 20 minuuttia. Saimme siinä pari maalia ja peli aukeni. Meillä on hyökkäyspelissä eri variaatioita ja homma toimi”, Ala-Myllymäki sanoi.

Ilves kohtaa runkosarjan päätösottelussaan Gnistanin Helsingissä 1. syyskuuta. Sen paikka yläloppusarjassa on jo varma.