PJK:lle kaksi tappiota, TPV/2:ta vastaan kortit viuhuivat – ”Siellä oli suukopua, tunteet kuumenivat ajoittain”

PJK on tällä hetkellä Nelosen B-lohkossa kuudentena.

EDELLISEN kerran yli neljä kuukautta sitten PJK:n maalivahtina pelannut Janne Välimäki ei mahtanut mitään maanantaina Kaukajärvellä, kun TPV/2 nousi jalkapallon Nelosen B-lohkossa tilapäisesti kärkeen voitettuaan vieraat 8-1 (4-1).

”Jouduimme pelaamaan ottelun kokoonpanolla, mistä puuttui useita normaalisti avauksessa olevia pelaajia. Esimerkiksi viime peleissä maaleja tehnyt Jarkko Peuraniemi loukkaantui lauantaina ja kausi on ohi. Puolustuslinjakin jouduttiin kaapimaan kasaan”, sanoi PJK:n valmentaja Markus Hänninen.

Tappio oli PJK:lle toinen peräkkäinen, lauantaina joukkue hävisi Nokian Palloseuran kakkosjoukkueelle 1-2 (1-1). Se tappio oli karvas, sillä kotijoukkue teki voittomaalin lisäajalla rangaistuspotkusta. Leevi Lehtikangas teki PJK:n maalin.

Päävalmentaja Sami Puustinen kysyi lauantaina rangaistuspotkutuomiosta ja sai seuraavan otteluun eli maanantain ottelun käsittäneen toimitsijakiellon.

”Alun perin tuli kahden ottelun rangaistus, mutta sitä pienennettiin meidän valitettua asiasta”, Hänninen sanoi.

Lehtikangas sai maanantaina punaisen kortin 22. minuutilla tilanteen oltua 3-0. Eemeli Väänänen teki 34. minuutilla 4-1-maalin. Myös TPV:n kakkosjoukkue joutui 52. minuutilla vajaalle punaisen kortin myötä. Myös heidän valmentajansa Gavin Dye sai punaisen kortin.

”Siellä oli suukopua, tunteet kuumenivat ajoittain”, Hänninen sanoi.

PJK löysi maanantaiksi kokoonpanoon kaksi uutta pelaajaa eli Antti Lautasen ja Roni-Valtteri Lehmuston. Molemmat myös pelasivat ottelussa.

”Lehmusto pelasi viime kaudella TPV:n junioreissa, vastassa oli monta tuttua pelaajaa”, Hänninen totesi.

Seuraavaksi tukevasti keskiryhmässä kuudentena oleva PJK kohtaa perjantaina Killon kentällä klo 18 Kylmäkosken Veikot.