Kantri tarjoaa Leader-rahoitusta yhdistyksille ja yrityksille – Pirkkalan toimistossa pian avoimet ovet

EU:n maaseuturahastosta tuleva Leader-rahoitus voi olla iso apu aktiiviselle yhdistykselle erilaisissa paikkakuntaa kehittävissä hankkeissa. Koko Pirkkala kuuluu alueeseen, jolle voidaan myöntää tukia.

KANTRI ry:n toimistossa Pirkkalassa voi kysellä ensi keskiviikkona hankeideoiden ja niiden rahoitusten perään. Yhdistyksen toimistossa pidetään silloin avoimet ovet ja syksyn hankehakemuksia käsitellään taas kovaa vauhtia.

Leader-toiminnan ytimessä on ajatus oman paikkakunnan kehittämisestä yhdessä asukkaiden voimin. Kantri ry aktivoi paikallisia yhteisöjä ja yrittäjiä sekä muita toimijoita kehittämään oman kotiseudun palveluita ja viihtyisyyttä sekä luomaan työtä ja kasvua.

Kantri ry myöntää Leader-rahoitusta yhteisöjen ja yritysten hankkeille EU:n maaseuturahastosta ja neuvoo hankkeiden haussa ja toteutuksessa.

Leader-rahoituksella on tehty Suomessa kaikenlaista hyvää avantouintiportaista kylätalojen korjauksiin, laavuihin ja retkeilyreitteihin.

Nuoriso-Leader rahoitus puolestaan on tarkoitettu nuorten omiin projekteihin ja edistämme kansainvälisyyttä alueellamme. Nuoriso-Leader-rahoituksen kysyntä on suurempaa kuin koskaan, joten idean kanssa kannattaa olla liikkeellä nyt, kun rahoitusta on vielä jäljellä.

Rahoituksella voi toteuttaa esimerkiksi nuorten omia tapahtumia, hankkia harrastusvälineitä tai tehdä nuoren 4H-yrittäjän pieniä investointeja.

KULUVANA vuonna on puollettu rahoitusta 723 720 euroa. Vuoden rahoituskiintiöstä on vielä jäljellä lähes 375 000 euroa ja kokouksiakin syksylle luvassa kolme. Lisää tietoa rahoituksesta ja Kantrin toiminnasta löydät täältä.

Oman hankeidean kanssa voi olla yhteydessä Kantrin toimistoon puhelimitse, sähköpostilla tai poikkeamalla tapaamaan.

Kantrin toimistolla pidetään avoimet ovet keskiviikkona 21. elokuuta kello 10-15. Silloin voi kysyä tukimuodoista tai kertoa omasta hankeideasta kahvittelun lomassa.

Toimisto sijaitsee osoitteessa Keisarinviitta 22, huoneisto 8.