Onko tässä kesän paras janojuoma? Pirkkalaisen kesäkuvakisaan voi osallistua sunnuntaihin saakka!

Pirkkalaisen kesäkuvakilpailuun voi osallistua 18. elokuuta saakka.

PIRKKALAISEN kesäkuvakilpailun päätös lähenee. Kilpailuun on jo lähetetty liki 150 otosta, joissa on päästy tutustumaan kesänviettoon meillä Pirkkalassa ja myös muualla Suomessa. Tässä kuvakatsauksessa poiketaan Pirkkalan lisäksi esimerkiksi Itä-Savossa ja Pohjois-Savon Rautalammilla.

Yhä on aikaa lähettää oma kuva mukaan kesäkuvakilpailuun, sillä kilpailuun voi osallistua 18. elokuuta eli tämän viikon sunnuntaihin saakka. Kisaan saa osallistua enintään kahdella kuvaajalla per osallistuja, ja otokset tulee toimittaa Pirkkalaiseen joko sähköpostitse tai kirjeen välityksellä. Parhaat kesäkuvakisaan lähetetyt otokset palkitaan!

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät aikaisemmin julkaistusta jutusta.

Tässäkö helteellä kesän paras janojuoma? ”Emolehmälaitumella vasikka joi maitoa suoraan emonsa utareista”, Arja Siikström kirjoittaa Rautalammilla ottamastaan kuvasta.
”Haapaperhonen ilmestyi Lammilla juhannuksena padel-mailan rinnalle kisaamaan värikkyydestä”, Minna R. kertoo otoksestaan.
”Kuvassa on tukilapseni ja kuva on otettu mökilläni Rengossa”, Sirpa Allonen kirjoittaa valokuvastaan.
Jonna Toivasen kuvassa Tuisku nauttii viilennyksestä Turrin venesatamassa.
Merja Piipponen taltioi kuvaansa kaunista kukkaloistoa Arboretumissa.
Risto Veijalainen kuvasi haapaperhosen heinäkuussa Etelä-Savossa.
”Lehmät kuuluvat ehdottomasti kesään”, hauskan otoksen napannut Laura Venäläinen kirjoittaa.
”Lähetän kuvakisaan kuvan ’Klainarista’ eli Kleinbussista, johon törmäsin omassa pihassani. Naapurin isäntä oli lähdössä Pieksämäen jokakesäiseen Big Wheels -tapahtumaan. Nappasin kuvan ja riimitin värssyn. Sen voi todeta nyt kaikki, että komea on Klainari!” Raija Hämäläinen kirjoittaa.
Salla Saarimäki ikuisti tällaisen ”riippariretken” aamuhetken Alavudella. ”Sumu nousee järven pinnalla, yö oli lämmin nukkua”, hän kirjoittaa.
Jarkko Maunun lähettämässä kuvassa näkyy kesäillan taikaa ja kauneutta.
Kuvan tien reunalla pölyyntyvistä kukista lähetti kesäkuvakisaamme Kari Leino.
Hanna Lehmussalpa lähetti kuvakilpailuun valokuvan, jonka nimi on ”Rajalla”.
Anniina Filppulan kuvassa ihastellaan kesäyön auringonlaskua saunan jälkeen.
”Olin heinäkuussa palaamassa mökiltä Raumalla. Kello oli 23:47, ja oli pakko pysähtyä kaunista auringonlaskua kuvaamaan”, hetken ikuistanut Taina Rantala kirjoittaa.
Satu Virtanen taltioi pihallaan nurmella loistavan kiiltomadon. ”Lempivärin kajo hämärässä”, hän kirjoittaa.
”Kesällä parasta on olla mökillä. Vesileikit ovat kivoja ja kun ukki osallistuu, se on ihan super!” Kaisa Sutela kertoo valokuvastaan.