Vähä-Vaitissa nousevat toimitilat sähköbusseihin ja raskaan liikenteen sähköistämiseen erikoistuneelle yritykselle

Meijou Oy rakentaa YES-EU Oy:n uudet toimitilat Vähä-Vaittiin Pirkkalaan.

Vähä-Vaitin yritysalueelle Pirkkalaan valmistuvat tänä syksynä toimitilat raskaan liikenteen sähköistämiseen ja sähköbusseihin erikoistuneelle YES-EU Oy:lle.
SÄHKÖBUSSIEN kasvava kysyntä ja Tampereen talousalueen kehitys ovat saaneet YES-EU Oy:n tekemään päätöksen avata uudet toimitilat Pirkkalan Vähä-Vaittiin. Tilojen rakentamisesta vastaa rakennusliike Meijou.

Noin 1200 neliömetristen, energiatehokkuusluokka A:n toimitilojen rakennustyöt aloitettiin huhtikuussa ja tilat on määrä luovuttaa asiakkaalle alkusyksystä.

YES-EU on sähköbussien ja raskaan liikenteen sähköistämiseen erikoistunut kokonaisjärjestelmien toimittaja sekä Suomen suurin sähköbussitoimittaja. YES-EU on osa YES-EU Groupia, jolla on toimintaa kaikissa pohjoismaissa sekä useissa Keski-Euroopan maissa: Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Islannissa.

Suomessa YES-EU:lla on toimipisteet Vantaalla ja Turussa.

Laajentumisen myötä YES-EU pystyy vastaamaan liiketoiminnan kasvuun ja palveluverkoston laajentamiseen.

”Pirkanmaa on täydellinen paikka laajentaa toimintaamme Suomessa. Pirkanmaa on logistisesti liikenteen solmukohta, kasvukeskus ja teollisuuden keskittymä, joka tukee tavoitteitamme. Uudet toimitilat antavat meille mahdollisuuden kasvattaa toimintaamme ja tarjota entistä parempia palveluita asiakkaillemme”, kertoo YES-EU:n jälkimarkkinointipäällikkö Tuomas Alanko.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Yes EU:n kanssa. Rakennamme energiatehokkaat tilat, jotka eivät ainoastaan vastaa heidän tarpeisiinsa, vaan myös heijastavat heidän kestävän kehityksen ja innovatiivisuuden arvojaan”, kertoo Meijoun toimitusjohtaja Marko Kuusisto.

”Meijoulla on runsaasti kokemusta toimitilojen rakentamisesta etenkin kehittyvällä Pirkanmaan alueella. Pirkkalassa Meijou on rakentanut lukuisia energiatehokkaita toimitilakokonaisuuksia Jasperintielle kuluneen kahdeksan vuoden aikana”, Kuusisto toteaa.