”Maistuis varmaan mullekin” – kesäkuvakilpailun otoksissa kohdataan katkera kissa ja vietetään auringonlaskun tuumaustuntia

Pirkkalaisen kesäkuvakilpailuun voi osallistua 18. elokuuta saakka.

KESÄ alkaa hiljalleen kääntyä kohti elokuuta, mutta vielä on jäljellä aurinkoisia suven päiviä ja Pirkkalaisen kesäkuvakilpailua! Tällä viikolla kesäisissä otoksissa nähdään muun muassa katkera kohtaaminen ruokakipolla ja päästään tutustumaan Iitissä vierailleeseen haapaperhoseen.

Yhä on erinomaisesti aikaa lähettää oma kuva mukaan kesäkuvakilpailuun, sillä kilpailuun on mahdollisuus osallistua 18. elokuuta saakka. Kisaan voi lähettää enintään kaksi kuvaa per osallistuja, ja otokset tulee toimittaa Pirkkalaiseen joko sähköpostitse tai kirjeen välityksellä. Parhaat kesäkuvakisaan lähetetyt otokset palkitaan!

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät aikaisemmin julkaistusta jutusta.

”Maistuis varmaan mullekin, jätä ees jämät”, tuumaa katkera kissa ruokailevan siilin vieressä. Hauskan otoksen lähetti Tino Marttunen.
Haapaperhonen kävi ilahduttamassa Minna Uosukaista Iitissä. ”Keskellä pihatietä oli ja nostin turvaan. Hetken Lobelioita haisteli ja jatkoi matkaansa”, hän kertoo.
Auringonlaskun tuumaustunti. Sellaista vietetään Joni Schultzin tunnelmallisessa kuvassa.
”Juhannuspäivän kauniin värinen ilta mökkilaiturilta kuvattuna”, Helena Viita kirjoittaa otoksestaan.
Saalis vetää mietteliääksi! Tämän hämmentyneen hetken ikuisti Satu-Mia Seväkivi.
Ruoveden Muroleessa odoteltiin vielä toukokuun alussa kesää. Kuvan on ottanut Sirkka Lindeman.
”Serkukset Helmi ja Kasper nauttivat yhdessäolosta Näsijärven rannalla!” Tämän vauhdikkaan valokuvan järvisistä maisemista meille lähetti Katri Kuivala.
Timo Virtanen ikuisti kesäisen hetken Sikojoen lintutorniretkeltä.
Erin Visuvedellä ”Jukan ja Jaanan kera”, Marika Lahti kirjoittaa kuvastaan.
Eeva Yrjölän kuvassa nähdään perinteistä kesätunnelmaa Sankilan kartanolla Pirkkalassa. ”Nuorikko kurkkii sisarusten kanssa saapuvaa keikkayleisöä tuvan ikkunasta”, hän kirjoittaa.