Härmälässä elokuvataan ensi viikolla – muutoksia liikennejärjestelyissä

Ella ja kaverit menevät metsään -elokuvan kuvaukset Härmälässä alkavat ensi viikon tiistaina ja päättyvät perjantaina.

Härmälän luontopolun tuntumassa kuvataan ensi viikolla elokuvaa.
HÄRMÄLÄN luontopolun läheisyydessä kuvataan ensi viikolla Ella ja kaverit menevät metsään -lastenelokuvaa. Elokuvan kuvaukset alkavat Härmälässä tiistaina ja päättyvät perjantaina.

Elokuvaamisella on vaikutuksia liikenteeseen ja kulkureitteihin Härmälän luontopolun ympäristössä. Ensi viikon maanantaina iltapäivällä kuvauskalustoa siirretään alueelle, ja luontopolun läheisyydessä joitakin väyliä on elokuvan kuvaamisen aikana hetkellisesti suljettu. Lisäksi tiettyjä alueita on varattu elokuvaryhmäläisten kalustoautojen käyttöön.

ELLA ja kaverit menevät metsään -elokuvan kuvaukset ajoittuvat tiistain ja perjantain välisenä aikana aamukahdeksan ja iltakahdeksan välille. Varsinainen kuvaaminen tapahtuu Härmälän luontopolun lähellä sijaitsevassa metsässä, jolloin kuvauspaikkaa läheisin osa polusta on suljettu liikenteeltä.

Osa Rantaperkiön beach volley -kentälle Talvitieltä lähtevästä kevyen liikenteen väylästä on ensi viikon aikana suljettu, sillä alue on kuvausryhmäläisten käytössä. Myös lyhyt osuus Talvitiestä viheralueen vieressä on varattu kuvausryhmän pysäköintiin.

Tiedotteen mukaan Rantaperkiön uimaranta, beach volley -kenttä ja matonpesupaikka ovat elokuvaamisesta huolimatta normaalisti käytössä. Alueella saatetaan kuitenkin satunnaisesti ohjata liikennettä tai pyytää hiljaisuutta.

ELLA ja kaverit menevät metsään -elokuva perustuu Timo Parvelan kirjaan. Don Films -tuotantoyhtiön elokuva tulee tuottaja Aleksi Hyvärisen mukaan elokuvateattereihin vuoden 2025 syyskaudella.
Härmälän luontopolun läheisyydessä tehtävät kuvaukset vaikuttavat alueen liikenteeseen. Kuva: Don Films