PJK ja Tervola pitivät nollan – ”Laskin meillä olleen kymmenen hyvää tekopaikkaa”

RASMUS Tervola pelasi torstaina Hämeenlinnassa toisen nollapelinsä tämän kauden jalkapallon Nelosessa, kun B-lohkon nelonen Härmä joutui tyytymään maalittomaan tasatulokseen.

Sarja-avauksessa 12. huhtikuuta PJK hävisi Härmälle 2-6, nyt vierasjoukkue oli jopa lähempänä voittoa.

”Analysoin tässä juuri ottelua videolta ja laskin meillä olleen kymmenen hyvää tekopaikkaa. Mohamed Salehi laukoi kerran tolppaan, Aaro Pöyhtärillä oli parikin läpiajoa. Kun ottaa huomioon että Aarolla oli ennen edellistä peliä lähes vuoden tauko, niin suoritus oli hyvä”, sanoi PJK:n valmentaja Sami Puustinen.

Janne Välimäki piti nollan TaPaa vastaan kauden toisessa ottelussa Tampereella 17. huhtikuuta, Ville Mansikkamäki Kylmäkosken Veikkoja vastaan 17. toukokuuta ja Tervola Vehmaisten Urheilijoita vastaan 6. kesäkuuta.

Kun kaikki neljä nollapeliä on pelattu vieraissa, niin onko se puhdas sattuma vai pelaatteko paremmin vieraissa?

”Nämä kolme edellistä nollapeliä tuli meitä heikompia joukkueita vastaan. Ne pitikin voittaa. Seuraavassa kotipelissä 26. päivänä kohtaamme TaPan toisen kerran ja heillä on nyt parempi joukkue kuin kauden alussa”, Puustinen sanoi.

Kuudesta kotiottelusta on tullut neljä pistettä ja viidestä vieraissa pelatusta nyt kymmenen. PJK on nyt kuudentena maalierolla 18-19.