Juuso Kahlos golfasi Pirkkalassa Hook Openin ykköseksi – naisissa June Weckman selvästi paras

Pirkkalan golfkentällä pelatun Hook Openin palkintopotti on Finnish Tour -kiertueen suurin.

Golf Pirkkalassa pelatun Hook Openin yleisen sarjan ykköseksi ylsi Juuso Kahlos.
TIISTAINA käynnistyneen golfin ammattilaiskilpailun Hook Openin parhaat ratkaistiin Pirkkalan golfkentällä eilen torstaina. Yleisessä sarjassa isoimman palkintopotin vei kilpailua jo päätöspäivään lähdettäessä johtanut Juuso Kahlos.

Kahlos kuittaa voitostaan 10 000 euron arvoisen ykköspalkinnon. Hänen tuloksensa yleisessä sarjassa oli -12. Kahloksen lisäksi kärkiviisikkoon ylsivät Oskari Nikku (-9), Miro Veijalainen (-7), Antti Ahokas (-7) ja Kim Koivu (-7).

Yleisessä sarjassa paras Golf Pirkkalaa edustanut peluri oli Lenni Perälä, joka sijoittui tuloksella -3 jaetulle kymmenennelle sijalle.

Naisten kilpailussa pisimmän korren veti June Weckman, jonka tulos oli -4. Hänen voittomarginaalinsa toista sijaa jakaneisiin Kia Sormuseen ja Bettiina Törmäseen oli selkeä.

Hook Open on osa Finnish Tour -kilpailukiertuetta. Hook Openin palkintopotti oli tänä vuonna 40 000 euroa, mikä tekee siitä Finnish Tourin rahakkaimman kilpailun.