”Hei, nyt löytyi meille vapaa kämppä!” kirjosieppo tuumii – Katso, millainen on kesäkuvakilpailun tämän viikon kuvakattaus

Tämän viikon sunnuntaihin mennessä kesäkuvakilpailuun osallistuvien kesken arvotaan yllätyspalkinto.

LUONTO ja suomalaiskansalliset järvimaisemat – etenkin nämä teemat innoittivat kesäkuvakilpailun osallistujia kesäkuussa. Kuvien kavalkadissa siipeilevätkin tällä viikolla muun muassa kirjosieppo, kaksi hanhiperhettä ja sudenkorento.

Kesäkuvakilpailuun on mahdollisuus osallistua 18. elokuuta asti. Kisaan voi lähettää enintään kaksi kuvaa per osallistuja, ja otokset tulee toimittaa Pirkkalaiseen joko sähköpostitse tai kirjeen välityksellä.

Parhaat kesäkuvakisaan lähetetyt otokset palkitaan! Arvomme myös yllätyspalkinnon kaikkien niiden kesken, jotka lähettävät kuvan kilpailuun 7. heinäkuuta mennessä.

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät aikaisemmin julkaistusta jutusta.

”Hei, nyt löytyi meille vapaa kämppä!” Hannu Mattilan kuvassa poseeraa Kyöstillä sijaitsevan linnunpöntön ensimmäinen asukas, kirjosieppo.
Kaksi hanhiperhettä tepastelee jonossa Pereensaaren saunan ­ja rannan läheisyydessä kohti Pyhäjärveä. ”Vesi oli 15-asteista, hiukan kylmää, mutta näitä lintuja se ei näyttänyt haittavan”, hetken tallentanut Lily Nääjärvi kertoo.
Milla Nummelan kuvassa suloinen Oliver-kissa nautiskelee aurinkoisesta kesäpäivästä.
Seija Härkönen lähetti kuvakilpailuun otoksen lupiinin ”hävitystalkoista”.
Pekka Hildén kuvasi Minka Hildénin laiturilla Parkanossa.
Vuokko Giltig taltioi vaikuttavan tunnelman juhannusaattoiltana Pappilan laiturilla kokon sytyttämistä odotellessa.
”Lippalakki sopii melonille juhannuksenakin”, nimimerkki kalle62 kirjoittaa.
Onkohan Terhi Halosen osallistuminen kuvakisaan kohtalon johdatusta? Hän kertoo etsineensä Maaningalla nappaamalleen otokselle sopivaa kesäkuvakilpailua Googen välityksellä, ja ensimmäinen tulos johdatti suoraan Pirkkalaisen sivuille. ”Kyseessä ei voinut olla sattuma, enkä voinut mitenkään ohittaa osumaa – olen nimittäin omaa sukua pirkkalalainen!” hän kertoo. Vanhaa suomifilmiä henkivässä kuvassa Halosen miehen veli istuu kopittoman pikku-Valmetin vetämän paalikuorman päällä.  
Jouko Vuorinen tallensi sudenkorennon Vähä Naistenjärven rannassa.