Kesäterveisiä tupakansavun seasta

Oli aamu tai yö, aina joku on savuttamassa joko parvekkeella tai ulko-oven edessä kieltokyltin alla, ikään kuin kiusallaan.

ASUMME asumisoikeustalossa Pereentie 1:ssa ja ihmettelemme suuresti tätä tupakoivien asukkaiden suurta määrää, ja heidän piittaamattomuuttaan asumissäännöistä ja muista asukkaista.

Oli aamu tai yö, aina joku on savuttamassa joko parvekkeella tai ulko-oven edessä kieltokyltin alla, ikään kuin kiusallaan. Kertoo paljon talosta, että ylipäätään pitää laittaa tupakoinnin kieltävä kyltti oven pieleen. Fiksu tupakoija kun menee varta vasten laitetulle (ja tässä talossa jopa kahdelle) tupakointipaikalle polttamaan eikä polttele toisten ikkunoiden alla. Puhumattakaan, että käryttää sisällä asunnossaan, mikä sekin on kiellettyä.

Talossa on nykyisellään kova vaihtuvuus. Näyttää siltä, että järjestään savuttomat muuttavat pois, ja tilalle tulee taas uusi sätkänvetäjä.

Nauru pääsi, kun luimme kuvausta talossamme myynnissä olevasta asunnosta. ”Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.”

Asummekohan samassa talossa lainkaan? Osoite sattuu kylläkin olemaan sama.

Savustamon asukas