Pirkkalaisen kesäkuvakisassa nautitaan lomatunnelmista – Katso ohjeet ja osallistu!

Kilpailuun voi osallistua 18. elokuuta asti. Parhaille on luvassa palkintoja.

Viime vuonna kesäkuvakisaan lähetettiin huimat 166 kuvaa. Yksi niistä oli Sanna Kareen otos Toivo-pojastaan leikkimässä mummun ja papan mökkirannassa Ruovedellä.
JÄLLEEN on aika julistaa avatuksi Pirkkalaisen perinteinen kesäkuvakilpailu. Kilpailun teemana on tällä kertaa Lomatunnelmissa, ja kisassa haetaan tuttuun tapaan parhaita, hauskimpia ja kesäisimpiä valokuvia.

Kilpailuun voi lähettää enintään kaksi kuvaa per osallistuja. Kuvien tulee olla lähettäjän itse ottamia.

Julkaisemme kuvia pitkin kesää paperilehdessä ja Pirkkalainen.fi-verkkosivuilla. Luomme verkkoon myös päivittyvän gallerian, johon kokoamme kaikki paperilehdessä julkaistut kuvat.

VOITTAJAKUVAT valitsee Pirkkalaisen toimituksesta ja valokuvausliike Kuva-Kuisman väestä koostuva raati. Parhaan kuvan ottaja palkitaan 100 lahjakortilla Kuva-Kuismaan. Toiseksi tullut saa 50 euron lahjakortin Pirkkalan Citymarkettiin ja kolmanneksi yltänyt 50 euron lahjakortin Partolan Kotipizzaan.

Lisäksi arvomme yllätyspalkinnon kaikkien niiden kesken, jotka lähettävät kuvan kilpailuun 7. heinäkuuta mennessä.

OTAMME kuvia vastaan sekä sähköpostitse että kirjeitse. Digikuvia voi lähettää osoitteeseen toimitus@pirkkalainen.fi. Merkitse viestin aiheeksi ”Kuvakisa”. Kirjoita viestiin kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä mielellään pieni kuvaus siitä, keitä kuvassa on ja mitä siinä tapahtuu.

Paperikuvat voi toimittaa postiosoitteeseen Pirkkalainen, Suupantie 2 A, 33960 Pirkkala.

Kilpailuaikaa on 18. elokuuta asti. Kisan tulokset julkaistaan keskiviikkona 4. syyskuuta lehdessä ja verkkosivuilla.

Viime vuonna kesäkuvakilpailuun lähetettiin huimat 166 kuvaa. Voit katsoa kesän 2023 voittajakuvia täältä.