Tekstarit: Poliisi voisi joskus tulla Jasperintieltä ihmisten ilmoille nopeuksia tarkkailemaan

Pereentielle vaaditaan hidasteita ja Suupalle lisää vehreyttä tekstaripalstalla.

Lähetä viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

PEREENTIELLE, Partolan puoleiseen päähän, pitää saada korotetut suojatiet ja niiden välille hidastustöyssyt, jotta nopeudet laskisivat turvallisemmiksi. Poliisikin voisi joskus tulla Jasperintieltä ihmisten ilmoille nopeuksia tarkkailemaan. Pienten puolesta

NAISTENMATKANTIE Partolasta Suupalle on kutsuva, kuin maisematie vehreydessään. Suupalle saavuttua iskee masennus, eritoten entisen kunnanmäen kortteliympäristö. Ei voi olla ankeampaa. Mitenkähän ympäristö hoidetaan uuden koulukampuksen ympäristössä? Missä vihreä Pirkkala? Irene

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.