FC Lasten oli liian kova pala PJK:lle – pirkkalalaisten valmentaja antoi tunnustusta vastustajalle

PJK:n Jarkko Peuraniemen viiden ottelun pituinen maaliputki katkesi keskiviikkona sateisella Messukylän kentällä.

FC Lasten nimellä Nelosen B-lohkoa pelaava Lasten Urheiluyhdistys oli odotetusti liian hyvä vastustaja PJK:lle keskiviikkona Messukylässä. Vierasjoukkueen puolustus kesti lähes avausjakson loppuun saakka, mutta lopulta FC Lasten voitti 3-0 (1-0).

”Jos olisi kestetty eka puoliaika, niin ehkä vastustajan tuska olisi kasvanut. Oli haastava lähtötilanne, kun puolustuksesta puuttui liian monta pelaajaa”, sanoi valmentaja Sami Puustinen.

Kun laitapakit olivat sivussa, niin keskikentällä kaikki aiemmat ottelut alusta loppuun pelannut Nino Haveri pelasi puolustajana.

”Hyvin taisteltiin, mutta tasoero näkyi. Eiköhän Lasten nouse Kolmoseen tuolla joukkueella”, Puustinen lisäsi.

Anil Yuksek teki 1-0-maalin 43. minuutilla, toisella jaksolla urallaan neljä kautta Kakkosessa pelannut Sakari Jokinen nosti hallitusti liian ulkona pelanneen maalivahti Rasmus Tervolan yli ja lopussa viime kaudella Ilves-Kissoissa Kakkosessa viisi maalia tehnyt Nuutti Mustalahti laukoi päätösnumerot.

Vieraista lähimmäksi maalintekoa pääsi viidessä edellisessä ottelussa maalin tehnyt Jarkko Peuraniemi.

”Siitä paikasta olisi pitänyt tehdä, mutta ulkotolppaan osui. Kaveri oli parempi, ei päästy juurikaan tekopaikkoihin”, Peuraniemi myönsi.

FC Lasten on voittanut kaikki seitsemän otteluaan maalierolla 21-1. Ainoa takaisku tuli avausottelussa 12. huhtikuuta Toijalassa.