Ikäihmiset kautta maakunnan on kutsuttu Tammelan stadionille musiikin ja hyvinvoinnin merkeissä – avaussanat lausuu tunnettu tamperelaishahmo

Pirkkalalainen Antero Saksala toimii kaikkien maakunnan eläkeläisten hyvinvoinnin puolesta vaikuttavan Peetun puheenjohtajana.

Tammelan hienoa stadionia esitellään pian Pirkanmaan eläkeläisille, heidät kaikki on kutsuttu paikan päälle nauttimaan musiikkiesityksistä ja hyvinvointiaan koskevista asioista.

PIRKANMAAN eläkeläispiirien yhteistyöelin PEETU järjestää ensi viikon keskiviikkona kaikille maksuttoman ja monipuolisen tapahtuman Tammelan uudella jalkapallostadionilla.

Kaikki Pirkanmaan eläkeläiset ovat tervetulleita tutustumaan uuteen jalkapallostadioniin. Avaussanat lausuu pormestari Kalervo Kummola.

Ohjelmassa on musiikkiesityksiä, lyhyitä tietoiskuja terveydestä, hyvinvoinnista ja palveluista. Osaa voi ottaa liikuntavartteihin tai lihasvoimamittauksiin. Tuote-esittelyissä voi tutustua ikäihmisille sopiviin laitteisiin ja kuntovälineisiin.

PEETU on pirkanmaalaisten eläkeläisjärjestöjen (Eläkeliitto, Eläkeläiset, Eläkkeensaajat ja Kansallinen senioriliitto) yhdessä sopima yhteistyöelin. Sen toiminnan tavoitteena on eläkeläisten ja ikäihmisten taloudellisten ja sosiaalisten olojen sekä elämänlaadun parantaminen.  

Peetu pitää yhteyttä hyvinvointialueen päättäviin elimiin, kuten vanhusneuvostoon sekä maakunnan kansanedustajiin ja harjoittaa ikäihmisten ja eläkeläisten edunvalvontaa järjestöjen tavoitteiden mukaisesti.

”Ikäihmisten määrän kasvaessa koko ajan on entistä tärkeämpää tuoda tähän elämän vaiheeseen yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Aktiivisuus ja osallistuminen lisää ikääntyvän elämäniloa ja hyvinvointia”, sanoo PEETU:n pirkkalalainen puheenjohtaja Antero Saksala.

Pirkanmaan eläkeläisten yhteistapahtuma Tammelan stadionilla Tampereella ke 12. kesäkuuta klo 10-14.