PJK voitti ja löysi uudet maalintekijät Kaukajärvellä

PJK pelasi torstaina erinomaisesti.

Otto Rautama teki torstaina Kaukajärvellä voittomaalin PJK:lle.
PJK pelasi torstaina erinomaisen ottelun Kaukajärvellä Nelosen B-lohkossa, kun Vehmaisten Urheilijat kaatui 3-0 (1-0). PJK nousi 13 pisteeseen ja on viidentenä.

Jarkko Peuraniemi laukoi tolppaan jo avausminuutilla ja hetkeä myöhemmin Eemeli Väänänen toisti tempun. PJK jatkoi vahvasti ja uurastus palkittiin 37. minuutilla, kun kapteeni Otto Rautama teki kauden avausmaalinsa. Edellisen maalinsa hän oli tehnyt Kutosessa Nokian Pyryssä viisi vuotta sitten.

”Hyvä peli koko joukkueelta. Rasmus oli ilmiömäinen maalivahtina ja kaikki tekivät töitä joukkueen eteen”, Rautama sanoi.

Rautama nousi kapteeniksi, kun ykkösmaalivahti Janne Välimäki loukkaantui. Seuraavaksi tolppien väliin nousi Ville Mansikkamäki, hän loukkaantui 6. ottelun 20. minuutilla ja Rasmus Tervola sai tilaisuuden kolmantena maalivahtina.

Tervola torjui vartti ennen loppua Niko Kuhlbergin rangaistuspotkun. Tilanne oli siinä vaiheessa 0-2 Ali Salehin lauottua pallon tyhjään maaliin vastustajan puolustuksen sähläilyn jälkeen.

VOITTO alkoi varmistua 80. minuutilla, kun Peuraniemi teki maalin viidennessä ottelussaan. Hän on tehnyt maalin kaikissa otteluissaan. Pari minuuttia aiemmin Topi Peltovako sai punaisen kortin käsivirheestä rangaistusalueella.

”Joukkue on kasvanut paremmin yhteen ottelu ottelulta. Alku oli haastava, kun ei ollut yhteisiä kokemuksia. Nyt joukkuehenki on erinomainen ja kaikki tekevät töitä kaverin eteen. Yhteispeli on kehittynyt”, Rautama sanoi.

Täydet 720 minuuttia on pelannut myös Nino Haveri. Rautaman lisäksi myös Ali Salehi teki kauden avausmaalinsa.

Keskiviikkona 12. kesäkuuta vastassa on Messukylässä kaikki kuusi otteluaan voittanut FC Lasten kello 19.45.