Tekstarit: Koirani osui uimareissun jälkeen maa-ampiaispesään – Kiitos sinulle bussikuski, joka kannoit huolta

Tekstaripalstalla kerrotaan epäonnisesta uimareissusta.

Lähetä viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

KIITOS sinulle bussikuski, joka kannoit huolta koirastani. Näin jälkikäteen ajateltuna tilanne saattoi näyttää huonolta, mutta tarina pitää tietää kokonaan, jotta ei vahingossa tee huonosta tilanteesta vielä pahempaa. Koira oli siis uinnin jälkeen mentyään piehtaroimaan osunut maa-ampiaispesään. Laskin, että sai ainakin seitsemän pistoa, itse otin muutamat enemmän, kun koiraa yritin suojata. Matkaa kotiin oli nelisen kilometriä, ja koiran naama alkoi jo turpoamaan eikä se oma olokaan kovin kiva ollut. Kiire oli. Kotona lääkitys koiralle, itselle ei riittänyt, mutta tärkein ensin. Hyvä kuitenkin huomata, että on olemassa välittäviä ihmisiä. Kiitos siitä. Terkut ja isot tassut! Kesä ja ampparit ovat täällä taas

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.