PJK hävisi kotikentällä – tappio oli kuitenkin vasta kauden toinen

PJK koki viime perjantaina kauden toisen tappionsa Nelosen B-lohkossa kuudennessa ottelussaan, kun TPV:n kakkosjoukkue haki Pirkkalan keskuskentältä kolme pistettä.

Vielä tauolla tilanne oli 1-1, kun Jarkko Peuraniemi teki 32. minuutilla maalin. Nuori Samuli Sipilä teki 66. minuutilla loppunumeroiksi 1-2.

”Oli paikat voittaakin, pelasimme hyvän ottelun. Hävisimme paremmille. Vastustajalla oli paljon nuoria lahjakkuuksia, se oli hyvin organisoitu ja valmennettu”, sanoi  valmentaja Sami Puustinen.

PJK koki takaiskun 20. minuutilla, kun maalivahti Ville Mansikkamäki loukkaantui. Viime vuonna vain yhden ottelun pelannut Rasmus Tervala korvasi.

”Nivusvamman kestosta ei tiedä. Loukkaantuneena oli jo ennestään kauden aloittanut Janne Välimäki sormivamman takia eli kolmosvahdilla mennään nyt”, Puustinen sanoi.

Puustinen kehui etenkin nuorta Martti Varjusta.

Kovat ottelut jatkuvat perjantaina 31. toukokuuta kotona, kun LeKi saapuu Keskuskentälle klo 18.