Pirkkain peli oli runsasjuoksuista vuoristorataa Loukonlahdessa, voitto silti kotiin

PIRKKALAN Pirkat katkaisi viime perjantaina Loukonlahdessa lyhyen kahden tappion putken, kun Kokemäen Kova-Väki kaatui värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-1 (2-14, 16-3, 1-0) naisten suomensarjan Lounaislohkossa.

Kuten juoksuluvuistakin jo näkee, niin ottelu oli hyvin kaksijakoinen. K-V iski ensimmäisen vuoroparin aloittavalla sisävuorolla tulostaululle luvut 0-10.

”Pelasimme ajoittain kauden parasta peliä, ajoittain kauden heikointa. Positiivista oli etenkin se, että voitimme toisen jakson heikon alun jälkeen”, sanoi kapteeni Jutta Kivikangas.

Pirkat voitti toisen jakson avausvuoroparin 5-0. Myöhemmin Kivikangas löi kunnarin ja hän oli saldolla 1+3 joukkueen tehokkain. Supervuoron ainoa onnistuja oli tasoittavalla Tiina Mäkelä.

Alkukauden tehokkain pelaaja Jenna Ala-Rantala oli sivussa toisen kerran peräkkäin. Sen sijaan edellisen ottelun huilannut Sanna Ahola palasi kokoonpanoon, mutta oli jokerina.

Lyöjäjokerit Essi Koponen ja Krista Matikainen kokosivat tehot 0+3. Ilahduttavaa oli myös kuntoutuneen 2-koppari Noora Kallin kauden avauspeli.

Seuraavaksi Pirkat kohtaa perjantaina toukokuun viimeisenä päivänä Ruoveden Pirkat vieraskentällä.