Akaa Futsalin SM-joukkueen päävalmentaja hääri keskikentällä, kun PJK haki voiton Kylmäkoskelta

PJK kukisti viime perjantaina vieraissa Kylmäkosken Veikot 3-0 (1-0) ja otti näin kolmannen voiton jalkapallon Nelosen B-lohkossa viidennessä ottelussaan.

”Kenttä oli lyhyt ja epätasainen, täytti varmaan juuri ja juuri vaatimukset. Kelikin oli helteinen. Vaihdot onnistuivat ja voitto tuli”, sanoi valmentaja Sami Puustinen.

Toisen ottelunsa pelannut Jarkko Peuraniemi onnistui jälleen maalinteossa. Tauolla KylVe vaihtoi kentälle Alejandro de San Bernabe Clementen, joka keskikentän pelinrakentajana aiheutti vieraille ongelmia.

”Vaihdoin keskikentän pohjalle Atte Heinolan, ja hän onnistui hyvin Alejandron saamisessa kuriin. Tämä heidän pelaajansa juhli lauantaina suomenmestaruutta Akaa Futsalin päävalmentajana”, Puustinen selvitti.

Toinen onnistunut vaihto oli Mikke Litmasen tulo peliin puoliajalla. Hän teki voiton varmistaneet maalit 79. ja 87. minuutilla.

”Olemme nyt saaneet voitot päävastustajista. Vastus kovenee seuraavissa otteluissa ja tasomme mitataan”, Puustinen sanoi.

PJK on viiden pelin jälkeen sarjataulukossa mukavasti kolmantena 10 pisteellä.

Ensi perjantaina Pirkkalaan saapuu lohkoa johtava TPV:n kakkosjoukkue. Taulukko ei kerro tilanteesta koko totuutta, sillä TPV II on hävinnyt kerran ja PJK:n takana on kaksi kaikki kolme otteluaan voittanutta joukkuetta yhdeksässä pisteessä.