Pirkkalalainen Greg Gibson johdatti joukkueensa korisfinaaleihin – ”Juhlin saavutusta tunnin verran”

BC Nokia aloittaa finaaliurakan keskiviikkona hallitsevaa mestaria Helsinki Seagullsia vastaan.

PIRKKALASSA vuodesta 2017 lähtien asunut koripallovalmentaja Greg Gibson johdatti sunnuntaina joukkueensa BC Nokian voittoon Joensuun Katajasta korisliigan välierien seitsemännessä ottelussa. Joukkue aloittaa keskiviikkona Helsingissä finaalit puolustavaa mestaria Seagullsia vastaan.

”Juhlin saavutusta tunnin verran. Maanantaina aloitin valmistelut joukkueen kanssa finaaleja varten. Ensimmäinen kotiottelu on perjantaina”, Gibson sanoo.

Gibson meni naimisiin vuonna 2009, ja jo seuraavana vuonna he ostivat tontin Pirkkalasta. Talo rakennettiin vasta myöhemmin, ja perhe muutti Kirkonkylän koulun lähelle vuonna 2017.

”Perheemme on viihtynyt Pirkkalassa loistavasti. Minun työmatkani kestää vain kymmenen minuuttia, rouva käy töissä Tampereella ja kaksi lasta koulua täällä Pirkkalassa”, Gibson kertoo.

Gibson, 55, on voittanut valmentajana kolme suomenmestaruutta, Loimaalla 2012 ja 2013 sekä Joensuussa 2017. Toukokuussa 2019 hän teki sopimuksen BC Nokian kanssa ja menossa on viides kausi. Gibson teki huhtikuussa jatkosopimuksen ensi kaudesta.