Pirkkalainen 40 vuotta sitten: Seurakunnan nuorisotyön pikkubussi kaipaa jälleen perusteellista remonttia

Lue, mistä Pirkkalassa puhuttiin vuonna 1984.

PIRKKALAISEN numeroita vuodelta 1984.

Nuorten pikku-bussihuutokauppaan kerätään jälleen tavaroita

Seurakunnan nuorisotyön talkoovoimin hankitun nuorisobussin huolto- ja korjauskuluja varten on keksittävä ympäri vuoden erilaisia tempauksia, jotta bussi voidaan pitää liikenteessä.

Eräs tällainen toimenpide on jo perinteeksi tullut huutokauppa, joka tällä kertaa on 20.5. klo 13 Kirkkoveräjän seurakuntakodilla. Kahtena edellisvuotena seurakuntalaiset ovat antaneet kiitettävästi kaikenlaisia tavaroita huutokaupattavaksi. Tänä vuonnakin seurakunnan nuorisotyön puolesta kerätään erilaisia tavaroita huutokauppaa varten. Kirkkoherranvirastoon voi jättää soittopyynnön ja tavarat noudetaan mielellään kotoa asti. Huutokaupattavaksi tavaroiksi kelpaavat kaikenlaiset tarvikkeet teroituskoneista huonekaluihin.

Seurakunnan pikku-bussi (9 hengen kleinbussi) on ollut jo kahden vuoden ajan kovassa käytössä. Pirkkalalaisille auto on tuttu oranssinhohtavista saappaan kuvista, joita on liimattu auton sivuille ja eteen. Tällä hetkellä huolto- ja korjauskassa on ehtinyt velkaantua ja auto kaipaa perusteellista remonttia jälleen kerran. Seurakunnan nuorisotyö odottaa yhteydenottoasi.

Pirkkalainen 40 vuotta sitten 18.4.1984.

Lue kaikki Pirkkalainen 40 vuotta sitten -jutut täältä.