Pirkkalan Vocatum-kuntosali laajentaa tilojaan – Taustalla salin suosio ja Partolan kasvu

Laajennuksen on tarkoitus valmistua käyttökuntoon toukokuun lopussa.

Vocatumin toimitusjohtaja Jyrki Kolmonen iloitsee siitä, että kuntosali saa laajentua nykyisessä paikassaan. Kuva: Vocatum

PIRKKALAN Vocatum-kuntosali laajentaa tilojaan. Laajennuksessa kuntosalialueen pinta-ala kasvaa ja salille saadaan lisää kuntoiluvälineitä sekä tilaa pienryhmävalmennuksille.

Laajennettu tila on tarkoitus ottaa käyttöön toukokuun lopussa.

Laajennuksen taustalla on Vocatumin mukaan sekä kuntosalin suosion kasvu että Partolan alueen kehitys. Kauppakeskus Veskassa sijaitsevan kuntosalin jäsenkapasiteetti on ollut jonkin aikaa täynnä ja uusia asiakkaita on voitu ottaa viime aikoina rajoitetusti. Partolan alueelle taas on muuttanut viime vuosina paljon uusia asukkaita.

”Olemme erittäin iloisia, että saamme laajentaa toimintaamme nimenomaan Pirkkalassa nykyisessä paikassa. Laajennus mahdollistaa sen, että voimme tarjota entistä paremmat puitteet asiakkaillemme ja auttaa heitä saavuttamaan omat hyvinvoinnin tavoitteensa”, kertoo Vocatumin toimitusjohtaja Jyrki Kolmonen tiedotteessa.

Vocatum-ketjun muut kuntosalit sijaitsevat Kempeleessä ja Oulussa.