Kärkipoliitikot Pirkkalassa lauantaina: vihreiden Sofia Virta ja Ville Niinistö Kurikkakallion hakkuuaukolla, SDP:n Lauri Lyly torilla

VIHREIDEN kärkipoliitikot vierailevat lauantaina Pirkkalassa Kurikkakallion lähellä hakkuuaukolla, johon tehdään yritysalue. SDP:n Lauri Lyly ja kumppanit saapuvat puolestaan Suupantorille.

PIRKKALASSA vierailee lauantaina 6. huhtikuuta rivi valtakunnan keskeisiä oppositiopoliitikkoja.

Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta, kansanedustaja ja ex-ministeri Krista Mikkonen, europarlamentaarikko Ville Niinistö ja eurovaaliehdokas Unna Eteläinen ovat tavattavissa Elokapinan aktivismin myötä julkisuuteen nousseen Kurikkakallion hakkuupaikan vieressä Jasperintien maastossa. Myös Niinistö on ehdokkaana eurovaaleissa.

Vierailua emännöi paikallisesti vihreiden valtuutettu ja aluevaltuutettu Sirpa Repo.

”Menemme vieraiden ja paikallisten vihreiden porukalla sinne hakkuuaukon tuntumaan keskustelemaan Puskiaisten moottoritiestä, kasvavan kaupunkiseudun haasteista lähiluonnolle ja kuntien roolista luonnon säilyttämisessä”, Repo kertoo.

Vihreät vaikuttajat tavoittaa lauantaina kello 13.30-14.30 Jasperintien läheltä kohdasta, josta lähtee yhteys Syrjän metsäautotielle. Lähellä on kevyen liikenteen silta.

LAKKOKEVÄÄN myötä paljon julkisuudessa ollut SDP:n kansanedustaja ja entinen Tampereen pormestari Lauri Lyly vierailee Pirkkalassa Suupan torilla lauantaina aamupäivällä kello 10-11.

Paikalla ovat tuoreessa gallupissa Suomen suurimmaksi puolueeksi nousseen SDP:n vaikuttajista myös aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja, entinen pirkkalalainen Joni Kumlander sekä Pirkkalan valtuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen. Tarjolla on makkaraa ja mehua.