Kyöstin K-markettiin murtauduttiin pääsiäisenä – Sivulliset huomasivat tapahtumat keskellä yötä ja ilmoittivat hätäkeskukseen

Poliisi otti kiinni kolme henkilöä tapaukseen liittyen.

MURTAUTUJAT rikkoivat K-market Kyöstin oven lasin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Tiistaihin mennessä lasi oli jo korjattu.

PIRKKALAN Kyöstillä murtauduttiin K-markettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Murtautujat veivät kaupasta alkoholia ja tupakkaa.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Marko Peltonen kertoo, että kauppaan murtauduttiin noin kello yhdeltä yöllä maanantain puolella. Peltosen mukaan sivulliset henkilöt olivat havainneet murron ja ilmoittaneet asiasta hätäkeskukseen.

”Myöhemmin aamuyöllä ja aamulla poliisi otti tapaukseen liittyen kolme henkilöä kiinni. Heidän osallisuuttaan tapaukseen selvitellään. Kaikki kiinniotetut on sittemmin vapautettu kuulustelujen jälkeen”, Peltonen kertoo Pirkkalaiselle sähköpostitse.

KYÖSTIN K-marketin kauppias Virpi Sten kertoo, että murtautujat olivat rikkoneet kaupan oven lasin.

”Tapaus ei ole työllistänyt kauheasti. On pitänyt tehdä siivoushommia ja hankkia uusi lasi, siinä suurimmat asiat”, Sten kuvaili kaupan tilannetta tiistaina.