Tekstarit: ”Riittäisikö joskus vähempikin jäljellä oleviin vihreisiin alueisiin kajoaminen?”

LÄHETÄ viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

KASVUTAVOITTEIDEN mukana kasvaa ympäristöahdistus. Millainen tulevaisuus pieniä odottaa takiamme? Koko ajan voimistuva moottoritien melu ja saaste kaatuvien puiden tieltä – uusi normaali tila? Ahdistaa. Lähimetsät ja luonto karkaavat aina vain kauemmas. Oma rakas kotikunta muuttuu rajusti, liikaakin? Suunniteltu moottoritie teollisuusalueineen ja asuinalueet toteutettuina – kaikki edellä mainittu vain voimistuu. Riittäisikö joskus vähempikin jäljellä oleviin vihreisiin alueisiin kajoaminen? Mieti: Suomessa on enää vain 2-3 prosenttia luonnontilaisista metsistäkään jäljellä. Onneksi on adressit ja luonnonystäviä, joille ihmisten ja luonnon hyvinvointi sekä mahdollinen elinkelpoinen tulevaisuus menevät taloudellisen kasvun edelle. Herätään ja käytetään arvokasta ääntämme! Koska on jo liian myöhäistä? Tavantallaaja

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.