Lähde vaellukselle Pappilaan tai osallistu nuorten pääsiäisen viettoon – Katso poiminnat seurakunnan pääsiäisen tapahtumista

Pääsiäistä juhlistetaan Pirkkalan seurakunnassa monenlaisin hartauksin ja tilaisuuksin.

PÄÄSIÄISENÄ seurakunta järjestää monenlaisia tapahtumia. Pirkkalan kirkko kylpi kevätauringon valossa tiistaina.

PÄÄSIÄISTÄ juhlitaan Pirkkalan seurakunnassa monenlaisin tapahtumin. Seurakunta järjestää muun muassa vaelluksen Pirkkalan kirkolta Pappilaan sekä oman pääsiäistapahtumansa nuorisolle ja nuorille aikuisille.

Lisäksi ohjelmassa on useita jumalanpalveluksia ja hartauksia eri vuorokaudenaikoihin.

PITKÄPERJANTAINA 29. maaliskuuta Pirkkalan kirkolta on mahdollisuus lähteä jumalanpalveluksen jälkeen noin viiden kilometrin vaellukselle Pappilaan. Pappilassa ohjelmassa on Jeesuksen ristintien muistelua sekä hartaushetki. Vaellukselle kehotetaan varustautumaan sään mukaisilla vaatteilla ja omilla eväillä.

Lankalauantaina 30. maaliskuuta Kirkkoveräjän seurakuntatalolle kokoontuvat puolestaan nuoret ja nuoret aikuiset omaan pääsiäistapahtumaansa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen osoitteessa www.seuris.net.