Tekstarit: Rattiraivoa Rajasalmen sillalla, rauhaa Birgitan polulla?

Lukijoiden tekstiviesteissä puhuttaa Birgitan polun ja Rajasalmen sillan kulkijamäärien vertailu.

LÄHETÄ viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

NIMIMERKILLE Havainnoitsija Heikki: Ei ole tosiaan montaa autoa Birgitan polulla näkynyt, joten Puskiaisten motari on siis turha. Ja muuten, sekä väylähankkeen YVA että Väyläviraston selvitys kertovat Rajasalmen sillan ruuhkautuvan Puskiaisten motarin myötä niin pahoin, että sinne tulee seuraava sadan miljoonan ”parannushanke”. Mennään ennemmin metsän rauhaan, siellä sielu lepää. Haisuli

NIMIMERKILLE Havannoitsija Heikki: Birgitan polulle mennään rentoutumaan ja rauhoittumaan, nauttimaan luonnosta… Rajasalmen siltaa käytetään siirtymiseen paikasta toiseen autoa käyttäen ja luontoa näin tuhoten. Rattiraivoa ja onnettomuuksia Rajasalmen sillalla tapahtuu säännöllisesti ympäri vuoden. Näitä ilmiöitä en ole tavannut Birgitan polulla! Kivaa kevättä sinullekin Heikki, samoin kuin kaikille kulkijoille! Luonnosta nauttija

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.