Pirkkain salibandynaiset karsivat liigaan, kunnantalolla esitellään Killon kaavaluonnoksia – katso Pirkkalan menovinkit

Pirkkalaisen toimitus kokoaa menovinkkeihin tapahtumia ja tekemistä Pirkkalasta ja lähialueilta. Tässä poimintoja aikaväliltä 20.-26. maaliskuuta.

MINKÄLAISEN Killon pirkkalalaiset haluavat? Asukastilaisuus Killon kaavaluonnoksesta pidetään kunnantalo Tiiman tiloissa torstaina 21. maaliskuuta.

Menovinkit

Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D New Materials. Tapahtuma kone -ja metalliteollisuuden, 3D-tulostamisen ja hitsauksen ammattilaisille Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20) ti-to 19.-21.3.
SPR:n terveyspisteessä ke 20.3. klo 14 – 15 Pirhan palveluohjaaja Mia Kanerva ja lähitoriohjaaja Riikka Turunen kertovat Pirkkalan lähitorin toiminnasta. Mahdollisuus myös verenpaineen ja verensokerin mittaukseen sekä muuhun terveysneuvontaan. Elokolo, Suupankuja 8-10 C, sisäänkäynti talon päädystä
Pirkat – SBS Virmo, salibandyn naisten F-liigakarsintaa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa ke 20.3. klo 18.30.
Killon kaavaluonnoksen asukastilaisuus kunnantalon Tiima-rakennuksen Pyhäjärvi-neuvotteluhuoneessa (Viistokuja 3) to 21.3. klo 16.30-18.30. Vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, kaavoittaja tavattavissa.
Biojätteen lajitteluvelvoite laajenee -ketä tämä koskee ja miten toimia. Luento Pirkkalan pääkirjastossa (Suupantori 2) to 21.3. klo 18-19.30. Järj. Pirkan opisto.
MLL Pirkkalan lastentarvikekirpputori Vähäjärven koululla (Urheilutie 5) la 23.3. klo 11-13.30. Kierrätä pieneksi jääneitä vaatteita ja tarpeettomaksi käyneitä tavaroita. Myyjien ilmoittautuminen alkaen 9.3.
PJK – EBK/FS (Espoo). Miesten futsal-ykkösen peli vapaa-aikakeskuksella la 23.3. klo 16.
Pääsiäistori Suupantorilla la 23.3. klo 10-13. Paljon myyjiä paikalla. Ilmainen pöytä ja paikka. Säävaraus.
Pirkat – SBS Virmo, salibandyn naisten F-liigakarsintaa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa su 24.3. klo 14. Huom, pelataan vain tarvittaessa, jos play off -sarja venyy ratkaisuotteluun.
Vauvojen leikkipaja ti 26.3. klo 10 nuorisotila Nasta (Urheilutie 10) Pirkkala. Kulttuuriosuuskunta Uulun kertaluontoinen paja on suunnattu 6 vk – 4 kk ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Vahvistetaan vauvan ja vanhemman varhaista vuorovaikutusta sekä helpotetaan vauvaperheen arkisia toimintoja.

Näyttelyt

Galleria 2 (Suupantori 2): Matilda Palmu: Wonderland. Avoinna 14.3.-15.4. ma–pe klo 10–19, la klo 10–15. Vapaa pääsy.
Pirkkalan taideyhdistyksen maaliskuun taiteilijat: Pirkankoivu (Lehtimäentie 2 C) Krushelnitskaya/Yakunchikova, vapaa-aikakeskus (Urheilutie 10) Tiina Chambers, Vaskikoti (Hatanpään puistokuja 22 G, Tre) Jukka Tuominen, Pirkanmaan muistiyhdistys (Hammareninkatu 7 A, Tre) Marjukka Stenlund, Taysin naistentautien poliklinikka (Elämänaukio 2, Tre) Ulla Enckell-Valo.