Tampere-Pirkkalan lentoaseman ravintolatarjonta uudistui – Lähtöaulassa voi nauttia myös lounaan

Lentoaseman uudistuneet ravintolapalvelut aukesivat alkuvuoden aikana.

TAMPERE-PIRKKALAN lentoaseman ravintoloihin on toivottu myytäviksi lennolle otettavia eväitä. Kuva: Finavia

TAMPERE-PIRKKALAN lentoaseman uudistuneet ravintolapalvelut aukesivat tammikuun aikana asteittain. Lentoasemalla palvelee kaksi kahvila-ravintolaa, joista Cafe Tampere sijaitsee ennen turvatarkastusta lentoaseman yleisöalueella ja Tori Tampere lähtöselvityksen jälkeen porttialueella.

KAIKILLE avoimessa Cafe Tampereessa tarjoillaan lounasta maanantaista perjantaihin kello 10.45–13.15. Lounas on suunnattu sekä lentomatkustajille että lähialueen yritysten työntekijöille ja opiskelijoille. Lähtöaulan ravintolan lounaan hinta on 10,90 euroa.

Cafe Tampere aukeaa arkisin kello yhdeksältä ja sulkee ovensa iltapäivällä puoli kahdelta.

Porttialueen puolella sijaitseva Tori Tampere keskittyy tarjoilemaan pieniä purtavia lentomatkustajille. Kahvila on auki lähtevien lentojen mukaan.

TAMPERE-PIRKKALAN lentoaseman ravintoloihin on kaivattu Tampere-Pirkkalan lentoaseman päällikön Mari Nurmisen mukaan myytäviksi sellaisia tuotteita, jotka voisi napata matkaan lennolle.

”Ravintolapalvelut ovat monelle tärkeä osa matkustajakokemusta, ja monet matkustajista ovat toivoneet saataville erityisesti lennolle mukaan otettavia eväitä”, hän kertoo.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman uudistuneet ravintolapalvelut tuottaa Finavian sopimuskumppani SSP Finland.

VUONNA 2023 Tampere-Pirkkalan kautta matkusti 213 700 matkustajaa. Se merkitsi 27 prosentin kasvua edelliseen vuoteen nähden.