Poliisi rankaisi metsäkoneen katolle kiivenneitä niskoittelusakoilla

KURIKKAKALLION yritysalueen hakkuutyömaalla osoitettiin viime viikolla mieltä kahtena päivänä. Kuva: Joni Mäkinen / Elokapina

KURIKKAKALLION hakkuutyömaalla järjestettiin viime keskiviikkona mielenosoitus, joka johti sakkorangaistuksiin.

Poliisin mukaan paikalla oli kaksi mielenosoittajaa, jotka eivät noudattaneet käskyä tulla alas metsätyökoneen katolta. Poliisi poisti molemmat henkilöt katolta ja heille annettiin sakot niskoittelusta poliisia vastaan.

Kummatkin mielenosoituksessa sakotetut henkilöt olivat aikuisia.

PIRKKALAINEN uutisoi viime viikolla Elokapinan mielenosoituksesta Kurikkakallion hakkuutyömaalla. Elokapinan aktivistit osoittivat Kurikkakalliossa mieltään hakkuutöitä vastaan tiistaina ja keskiviikkona.