Pirkkalainen 40 vuotta sitten: Huovintien hoito huolestutti

Lue, mistä Pirkkalassa puhuttiin vuonna 1984.

PIRKKALAISEN numeroita vuodelta 1984.

Huovintien hoito huolestutti

Ollikantien risteys, nykyiseen terveyskeskukseen ja kuntakeskukseen vievien teiden risteys, kevyen liikeneten järjestelyt kuntakeskuksessa ja paikoitus samalla alueella olivat peittää alleen pääasian eli Huovintien parantamisaikeet ja -tarpeet viime viikon tiistaina pidetyssä yleisötilaisuudessa kunnantalolla. Tiedotustilaisuuteen oli tullut kuulolle parisenkymmentä henkilöä. Kuntapolitiikasta vastaavia oli joukossa mukana jokunen.

Huovintien parantamissuunnitelmaa valmistelemassa ovat olleet mukana edustajat kunnasta ja TVL:stä. Itse työn on paperille saattanut Liikennetekniikka Oy. Kaikki osapuolet olivat kunnantalolla paikalla 21. päivä, mutta jälkivaikutelmaksi jäi, että osapuolet eivät ole vielä täysin samoilla kannoilla keinoista.

Esiteltyään parannusluonnokset totesi DI Hannu Kivelä, että seuraava vaihe ilmeisesti onkin TVL:n ja kunnan edustajien istuutuminen yhteisen neuvottelupöydän ääreen.

Yleisölehteriltä kantautuneiden kommenttien mukaan tuiki tavallisia kuntalaisia kiinnostaa eniten, kuinka jatkossa järjestetään kevyen liikenteen reitit sekä koulukeskukseen, Ollikantien risteyksessä, etäämmällä Huovintiellä hiihtoladun kohdalla että myös Terveystiellä Kyöstiltä tuleville liikkujille.

Hyviä lupauksia ja tarkoitusta tarjottiin vastauksiksi, muttei tietenkään tässä vaiheessa vielä mitään lopullisia ratkaisumalleja.

Pirkkalainen 40 vuotta sitten, 1.3.1984.