Tekstarit: Uudessa koulussa on tekstiilimatot? Voi ei!

Tekstaripalstalla ihmetellään Pirkkala-kampuksen uuden koulun mattovalintaa.

UUDESSA koulussa tekstiilimatot? Voi eiii! Miksi ihmeessä koulutiloihin asennetaan tekstiilimattoja? Voin kuvitella miten tunkkainen ilma on luokkahuoneissa. Näitä tekstiilimattoja markkinoidaan väittäen, että likaiset kuluneet kohdat voidaan vaihtaa. Näin ei missään ole tapahtunut kokemukseni mukaan. Tekstiilimattojen siivous äärimmäisen haastavaa. Uskomatonta, että takaisin 80-luvulle palataan, kukaan ei muista aikaa, kun kaikki tekstiilimatot poistettiin epähygieenisyyden ja siivottavuuden takia. Ihmettelijä

VIELÄ on ihmisillä sydäntä. Kiitän kolmea naisihmistä jotka auttoivat minut kotiin 8.2. Odotin kuljetus- ja ohjauskeskuksen autoa kaksi tuntia turhaan. Tilasitte minulle toisen taksin joka tuli aikanaan. Aarne Virtanen

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.