Lukijan kuva: kummallista kamaa paperikeräyksessä – ”Kuka ei ymmärrä tai välitä?”

LUKIJA kuvasi paperikeräyssäiliössä kovin kummallisia paperiroskia.

KUKA kumma ei ymmärrä tai välitä, että mitä saa laittaa paperinkeräykseen ja mitä ei? kyselee oheisen kuvan Pirkkalassa ottanut lukija.

Niinpä, taitaa olla kyse viitseliäisyydestä ainakin muovikanisterin suhteen.

Kahvimuki voi olla jo jollekin vaikeampi tapaus, mutta eiköhän se usein pahvikeräykseen mene.

Useissa pakkauksissa muuten kätevästi kerrotaan, mihin kierrätyssäiliöön esine kuuluu. Muovit, puupohjaiset pakkaukset ja foliot eivät ole niin helppoja erottaa toisistaan. Entä onko muovikorkki irrotettava, kas siinä pulma.

Voit lähettää oman lukijan kuvasi Pirkkalaiseen kätevällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi. Kerro viestissä, missä ja milloin olet kuvan ottanut ja mitä kuvassa tapahtuu. Kuvan tulee olla lähettäjän itse ottama.