Lakko seisauttaa joukkoliikenteen – Pirkkalan päiväkodit toimivat normaalisti

Suurin osa Nysse-liikenteestä pysähtyy keskiviikkona ja torstaina.

PIRKKALAN bussilinjoista liikennöidään lakon aikana varmuudella koululaislinja 39. Arkistokuva: Sanni Harmanen

AMMATTILIITTOJEN poliittiset lakot vaikuttavat tällä viikolla Pirkkalan joukkoliikenteeseen.

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n sekä Auto- ja kuljetustyöntekijöiden liiton AKT:n lakko pysäyttää suuren osan Tampereen seudun julkisesta liikenteestä keskiviikkona ja torstaina 14.-15. helmikuuta.

Lisäksi JHL:n lakko vaikuttaa Tampereella päiväkotien toimintaan tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona. Sen sijaan Pirkkalan kunnan varhaiskasvatukseen tämän viikon lakot eivät vaikuta, kertoo kunnan varhaiskasvatuspäällikkö Sari Välilä.

TAMPEREEN seudun joukkoliikenteestä lakon piiriin kuuluvat Nyssen bussi- ja ratikkalinjat. Nyssen maanantaisten tietojen mukaan lakon aikana liikennöidään linjat 37, 39 ja 86 sekä 43U. Näistä linja 39 on Pirkkalassa kulkeva koululaislinja.

Tietoja liikennöitävistä linjoista ja vuoroista päivitetään pitkin viikkoa Nyssen reittioppaaseen. Nyssestä kehotetaankin tarkistamaan oman linjan tiedot reittioppaasta juuri ennen lähtöä. Kaikkia peruttuja vuoroja ei merkitä Nyssen poikkeustilanteet-sivulle niiden suuren määrän takia.