198 ehdokasta haluaa POK:n edustajistoon – katso ehdokkaat

Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistoon valitaan yhteensä 60 edustajaa kolmelta jäsenalueelta. Tarjolla on yhteensä 198 ehdokasta. Jäsenalue 1:llä on 42 ehdokasta, jäsenalue 2:lla 69 ehdokasta ja jäsenalue 3:lla 87 ehdokasta.

Jäsenalue 1:ltä eli Pohjois-Pirkanmaalta valitaan 10 edustajiston jäsentä. Jäsenalueen muodostavat Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Jämijärvi, Jämsä, Karvia, Kihniö, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Ruovesi, Virrat ja Ylöjärvi.

Jäsenalue 2:lta eli Etelä-Pirkanmaalta valitaan 21 edustajiston jäsentä. Jäsenalueen muodostavat Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Valkeakoski ja Vesilahti.

Jäsenalue 3:lta eli Tampereelta valitaan 29 edustajiston jäsentä. Jäsenalueena on siis Tampereen kaupunki.

Edustajiston vaalissa asiakasomistajat äänestävät edustajistoon jäsenet omalta jäsenalueeltaan. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva asiakasomistaja voi äänestää ketä tahansa ehdokasta.

Äänestysaika on 4.-20. maaliskuuta.

Pirkanmaan Osuuskaupan edustajiston vaaleissa valitaan osuuskaupan sääntöjen ja vaalijärjestyksen mukaisesti 60-jäseninen edustajisto sekä edustajiston varajäsenet nelivuotiskaudeksi 2024-2028. Kaiken kaikkiaan ehdokkaita on 198. Nimet julkaistiin tänään maanantaina.

Vaalit pidetään verkko- ja postiäänestyksenä. Äänestyslipuke ja äänestysohjeet toimitetaan osuuskaupan äänioikeutetuille jäsenille ennen äänestyksen alkua.

Edustajiston vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki 31.12.2023 mennessä jäseniksi hyväksytyt, osuusmaksun täyteen maksaneet, 15 vuotta täyttäneet Pirkanmaan Osuuskaupan jäsenet.

Jäsenalue 1:n ehdokkaat:

Aitolahti Annamari tutkimuskoordinaattori Orivesi,  Ala-Herttuala Marika varhaiskasvatuksen opettaja Mänttä-Vilppula, Ala-Kauhaluoma Hilkka toimistopäällikkö, yrittäjä Parkano, Anttila Mira Susanna fysioterapeutti Mänttä-Vilppula, Blom Jarmo isännöitsijä Ylöjärvi, Etelä-Aho Erkki yrittäjä Hämeenkyrö, Haavisto Jonna hankekoordinaattori Karvia, Harhala Eeva agronomi Hämeenkyrö, Heikkilä Jaana Marja liikunnanohjaaja Ylöjärvi, Hirsimäki Tuija kotitalous-ja kuluttajapalveluneuvoja Ylöjärvi, Hoikkala Jarmo eläkeläinen Ikaalinen, Härkönen Mervi sairaanhoitaja AMK, eläkeläinen Ruovesi, Kahilaniemi Sini KTM, FM, Account Manager Orivesi, Kalli Antti yrittäjä Ikaalinen,

Kohtala Merja myyjä Virrat, Koro Juha maatalousyrittäjä Virrat, Koski Panu Albert kaivinkoneenkuljettaja Ylöjärvi, Koskinen Minna kosmetiikkaneuvoja Ylöjärvi, Kylmämaa Jarmo diplomi-insinööri Orivesi, Kymäläinen Sami pääluottamusmies Orivesi, Kyttälä-Koskinen Hannele erikoissairaanhoitaja Ylöjärvi, Kärkelä Pilvi toiminnanjohtaja Kihniö, Lampinen Arto FM, avainasiakaspäällikköMänttä-Vilppula, Lehtinen Minna eläkeläinen Ylöjärvi, Luojola Taru kirjailija, suomentaja Orivesi, Löf Mirka sairaanhoitaja Hämeenkyrö, Malmberg Erkki rovasti Hämeenkyrö,  Manner Tarja yhteiskuntatieteiden maisteri Parkano, Mäkinen Minna sairaanhoitaja Ylöjärvi,

Niska Miro postityöntekijä Orivesi, Pylsy Katariina maanviljelijä, kotiseutuneuvos Hämeenkyrö, Raita-Aho Voitto eläkeläinen, kiinteistönhoitaja Karvia, Rantanen Sami toiminnanjohtaja Ylöjärvi, Risku Leena Kristiina farmaseutti, asiakkuuspäällikkö Ylöjärvi, Saaristo Tomi puuseppä Ylöjärvi, Saraketo Hanna FM, yrittäjyyden ja tiimijohtamisen valmentaja Ikaalinen, Selin Janne yrittäjä Ylöjärvi, Soukko Tarja palvelujohtaja Hämeenkyrö, Suolaniemi Mervi sairaanhoitaja, yrittäjä Ylöjärvi, Taipale Marko maanviljelijä Ylöjärvi, Veramo Suvi emerita viestintäpäällikkö Ikaalinen ja Viilo Jaana toiminnanjohtaja Ikaalinen.

Jäsenalue 2:n ehdokkaat:

Aalto Harri varastonhoitaja, pääluottamusmies Pirkkala, Aaltonen Auli lastenhoitaja, eläkeläinen Nokia, Ahtiainen Pauliina myyjä, henkilökohtainen avustaja Pirkkala, Andersson Jari rehtori Sastamala, Aspila Riina ammatillinen opettaja, tradenomi (YAMK) Lempäälä, Björkstedt Hanna projektitutkija Nokia, Eerola Marko maatalousyrittäjä Valkeakoski, Forsman Silpa sihteeri Nokia, Haapala Riitta varhaiskasvatuksen opettaja, ammatillinen opettaja, AmO Valkeakoski, Haaparanta Jari huoltoteknikko, pääluottamusmies, tradenomi opisk. Kangasala, Hakala Petri myymäläpäällikkö Urjala, Heikkilä Outi maatalousyrittäjä Akaa,

Hemminki Tuomo ostopalvelupäällikkö Valkeakoski, Henriksson Sari lähihoitaja Sastamala, Honkanen Marko insinööri Nokia, Huhdanpää Markku myyjä Lempäälä, Huhtala Anita lastenvalvoja, YTM Lempäälä, Hänninen Pia sihteeri Valkeakoski, Inna Saara erityisopettaja Sastamala, Isokangas Tuomo sairaanhoitaja Nokia, Jara Juhani eläkeläinen, maansiirtokoneasentaja, maanviljelijä Akaa, Jussila Mirja hoitokodin johtaja el. Kangasala, Jussila Tuomo ylikonstaapeli Kangasala, Kairimo Hanna sairaanhoitaja, clinical research associate Lempäälä, Kallio Janne työvalmentaja Sastamala, Kalliomäki Johanna yksikön päällikkö Lempäälä,

Kankila Jyri maatalous- ja metsätieteiden maisteri Pälkäne, Karisalmi Leevi aluesihteeri, HuK Sastamala, Keisala-Kaseja Kaisu toiminnanjohtaja Lempäälä, Kuutti Hanna henkilökohtainen avustaja, perhehoitaja Sastamala, Laine Hanna Katariina lähihoitaja Kangasala, Lajusuo Sari restonomi, yrittäjä Akaa, Lehto Roope yrittäjä Nokia, Lepola Satu Kaarina asiakasvastaava Lempäälä, Lounasranta Marko erikoisammattilainen Vesilahti, Lyytinen Heikki kenraaliluutnantti evp Kangasala, Lännenpää Mirko palautemies Nokia, Majanmaa Hanna kehityspäällikkö Kangasala, Markkinen Jari varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Kangasala, Matikka Johanna yrittäjä,

KTM Nokia, Mälkönen Esko eläkeläinen Pirkkala, Niemi Veijo kansanedustaja Lempäälä, Nurmela Piia FM, sijaisvanhempi Lempäälä, Nurmo Mikko paperityöläinen Valkeakoski, Ojanen Rauno eläkeläinen Akaa, Orava Antti tietoturva-asiantuntija Akaa, Petäkoski-Hult Tuula fil.toht.,ft Lempäälä, Pietilä Tapani rehtori evp Lempäälä, Pirhonen Matti hankintapäällikkö Pirkkala, Pitkäkoski Johanna kotitalousopettaja, KM Sastamala, Pitkänen Hanna henkilökohtainen avustaja Sastamala, Raatikainen Ari yrittäjä, ins.(YAMK) Lempäälä, Ranta Anita hallintopäällikkö Pirkkala, Rantala Risto asiantuntija Urjala, Rask Virva-Mari koneenasentaja Lempäälä,

Rautiainen Miika viestintäasiantuntija Akaa, Saarela Leena sairaanhoitaja Sastamala 101Salo Juha sivistysjohtaja Urjala, Salonen Eero maalari, eläkeläinen Nokia, Schroderus Elisabet yrittäjä, erityisasiantuntija Pirkkala, Seppälä Jani yrittäjä Lempäälä, Suoniemi Susanna kokki Vesilahti, Tammisto Timo varastomies Akaa, Techtolin Merja mylläri, pääluottamusmies Nokia, Tulenheimo Torsti ekonomi, eläkeläinen Kangasala,Tyllinen Liisa projektipäällikkö Pälkäne, Uotila-Välimäki Soili sosiaali- ja terveysalan opettaja Kangasala, Virtanen Niko asentaja Nokia ja Virtanen Paula yrittäjä Urjala.

Jäsenalue 3:n ehdokkaat:

Ahonen Rimma rahoitusasiantuntija Tampere, Alatalo Seija koulunkäynninohjaaja Tampere, Auerma Riku liikennesuunnittelija Tampere, Backman Henri ensihoitaja, HK Tampere, Ehder-Gahm Matti senior business advisor, TkT Tampere, Eskelinen Riina-Eveliina liiketoimintapäällikkö, kaupunginvaltuutettu Tampere, Evikoski Tuomas tuotanto-operaattori Tampere, Fredland Eeva-Kaija kulttuurikuntouttaja Tampere, Grann Hanna-Maria työsuojeluvaltuutettu, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja Tampere, Halsinaho Aila henkilöstö- ja hallintopäällikkö Tampere, Harkonmaa Tuula yo-merkonomi, opiskelija Tampere, Hemmilä Nina puhepalveluasiantuntija Tampere,

Hollo Hely ravintolatyöntekijä, opiskelija Tampere, Huuska Raili Marjatta tradenomi,YVTS Tampere, Höyssä Matti tekniikan lisensiaatti Tampere, Jaatinen Tuila yrittäjä, opettaja Tampere, Jokela Heidi osastonhoitaja Tampere, Jokinen Tarja sairaanhoitaja, eläkeläinen Tampere, Juhola Hannu yrittäjä, KLT, HHJ Tampere, Järvelä Wäinä myyjä Tampere, Järvi Hannu Tapani kiinteistöpäällikkö, DI, eläkeläinen Tampere, Jääskeläinen Kersti erikoissuunnitttelija Tampere, Kallinen Aaron järjestösuunnittelija Tampere, Kamppuri Eija varhaiskasvatuksen opettaja, KM Tampere, Karinen Anne Mariel kiinteistöpäällikkö, eläkeläinen Tampere,

Karintaus Katja Minnami diplomi-insinööri Tampere, Karvinen Mika maatalousyrittäjä, maidontuottaja Tampere, Keinänen Rasmus opiskelija, hallintotieteiden kandidaatti Tampere, Keränen Jyri lähihoitaja Tampere, Kinanen Robert filosofian maisteri Tampere, Kinnarinen Matti lehtori, lakimies Tampere, Kittilä Toni sähköinsinööri Tampere, Koivula Timo YTS Tampere, Koskinen Jarno pääluottamusmies, sairaanhoitaja Tampere, Kulkas Matti maanviljelijä Tampere, Kuortti Jussi Kalevi toimitusjohtaja, yrittäjä Tampere, Kuusela Aki elektroniikkainsinööri Tampere, Kärki Santeri sosiaaliturvaetuuksien asiantuntija Tampere,

Lager-Ruuti Kaisu opinto-ohjaaja, YTM Tampere, Leimio Jaakko asiakkuuspäällikkö Tampere, Liimola Anne puheenjohtaja Tampere, Majava Paula Marjatta eläkeläinen, taideaineiden tuntiopettaja Tampere, Majlund Marjo toiminnanjohtaja Tampere, Malinen Jari KM, erityisluokanopettaja Tampere, Markkola Timo KHT-tilintarkastaja Tampere, Mattila Teppo KM, luokanopettaja Tampere, Mettomäki Heidi sopimusasiantuntija, työhyvinvointikortti-kouluttaja Tampere, Mustakallio Saara luokanopettaja Tampere, Mäkelä Ulla Kaarina opettaja Tampere, Mäkinen Jaana sisustusompelija Tampere, Niemenmaa Marjo hallintotieteiden maisteri Tampere,

Nieminen Sari palveluvastaava, Nieminen Timo P kaupunkineuvos pormestari ex Tampere, Nikander Tero eläkeläinen Tampere, Näsi Ella sosiaali- ja terveyspolitiikan tutkija, viestinnän asiantuntija Tampere, Ovaska Jouni kansanedustaja, luokanopettaja Tampere, Packalen Petra päätoimittaja Tampere, Palokari Sari hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen Tampere, Pellas Paul opiskelija Tampere, Peltokoski Jukka koulutustuottaja Tampere, Penders Elisa aluepäällikkö Tampere, Pitkänen Jari yrittäjä Tampere, Pohjola Tuula linja-autonkuljettaja Tampere, Porttikivi Ilkka rikosseuraamusesimies Tampere,  Randell Marko vartija Tampere ja Ropponen Anu laillistettu sosiaalityöntekijä Tampere, Ryynänen Tomi tutkija Tampere, Salonen Jari linja-auton kuljettaja Tampere, Schafeitel Yrjö seniori Tampere,

Silfversten Noora tutkija Tampere, Sipilä Satu sairaanhoitaja, eläkeläinen Tampere, Siren Elina terveydenhoitaja Tampere, Takala Toni yrittäjä, omistaja Tampere, Tanus Sari kansanedustaja, erikoislääkäri Tampere, Toivola Jarmo ratkaisuarkkitehti Tampere, Toivonen Timo taloustiet. maist, HHJ Tampere, Tähkä Roope promotion manager Tampere, Viertola Sanna lähihoitaja Tampere, Viljanen Iida hallinnon assistentti Tampere, Virta Tero liikennesuunnittelija Tampere, Virtanen Janne palveluasiantuntija Tampere, Virtanen-Mannersuo Timo sprinkleriasentaja Tampere, Vuorenmaa Kari eläkeläinen Tampere, Vuori Miia-Hannele suunnittelija, hallintotieteiden maisteri Tampere, Välimäki Tarmo lehdenjakaja Tampere, Vänni Katja työkyvyttömyyseläkeläinen Tampere ja Wigelius Ari AY-toimitsija Tampere.